Pakvietė į kalėdinį koncertą „Stebuklo belaukiant“

kaledinis meno koncertas
Nuotr. Kalėdiniame koncerte pasirodė daugiau nei 200 Šakių rajono meno mokyklos auklėtinių.

Gruodžio 21 d. Šakių kultūros centre vyko tradicinis kalėdinis Šakių rajono meno mokyklos mokinių koncertas „Stebuklo belaukiant“. Jame pasirodė daugiau nei 200 šokėjų, choristų ir muzikantų. Šie koncertai kasmet darosi vis populiaresni, pritraukiantys vis didesnį būrį šakiečių.
 
Pasak Šakių rajono meno mokyklos direktoriaus pavaduotojos Ramunės Valaitienės, kasmetinės mokinių darbų peržiūros ir kalėdiniai koncertai yra tarsi duoklė tėvams ir bendruomenei, noras parodyti, ko jų vaikai išmoko ir pasiekė. Pilnutėlė Šakių kultūros centro salė leido kiekvienam koncerto dalyviui pasijusti svarbiam ir išskirtiniam.

„Kadangi kiekvieniems tėvams jų vaikai yra patys gražiausi ir talentingiausi, nuspręsta jų pasiekimais pasidžiaugti ne tyliai užsidarius mokyklos patalpose, o surengiant Grand koncertą“, – kalbėjo R. Valaitienė.

Koncerte pasirodė daugiau nei 200 atlikėjų – Šakių rajono meno mokyklos jaunučių ir jaunių liaudiškų šokių grupės „Šakietukas“ (vadovė Justė Lukauskienė), pučiamųjų instrumentų orkestro šokėjų grupė (vadovė Aušra Butkauskaitė-Sederevičienė) ir kiti šokėjai, jaunių choras „Aušrinės“ (vadovė R. Valaitienė) ir jaunučių choras (vadovė Daiva Martinaitienė, saksofonininkų ansamblis (vadovas Marius Murauskas) ir Šakių miesto pučiamųjų instrumentų orkestras (vadovai Mantas Ziba ir Ugnius Arcabas).

Po koncerto tėvai dėkojo mokytojams už nuostabų reginį ir sukurtą šventinę nuotaiką, kai scenoje susiliejo šokiai, dainos, saksofono muzika ir didis orkestro instrumentų skambėjimas. Tėvai, kurių vaikai paskutinį kartą dalyvavo šventiniame koncerte, neslėpė, jog širdyje jautė ne tik džiaugsmą, bet ir graudulį, kad kitais metais savo atžalų scenoje jau neišvys.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.