Biblioteka džiaugiasi naujuoju pirkiniu

vivaro
Penktadienį į Šakių viešosios bibliotekos kiemą įriedėjo naujasis įstaigos pirkinys – automobilis „Opel Vivaro“ (2018 m.).

Pasak įstaigos direktorės Kristinos Lebedžinskienės, automobilį biblioteka įsigijo iš sutaupyto darbo užmokesčio fondo. Automobilis kainavo 18 tūkst. 500 eurų. Įstaigos vadovė džiaugiasi naujuoju pirkiniu, nes su senąja „Audi“ jau kuris laikas vengta važinėti net po rajoną, dabar automobilis jau nurašytas, techniškai netvarkingas. Tad dažnai darbo reikalais ar po padalinius K. Lebedžinskienė važinėdavo nuosavu transportu.
 
„Automobilis leis patogiau organizuoti darbą – lankyti padalinius, paskirstyti inventorių ar knygas, taip pat vykti į konferencijas, seminarus ar mokymus. Pas mus visame tinkle iš viso dirba 42 žmonės ir dažnai darbiniais poreikiais turi vykti daugiau nei 4–5 žmonės, būna, tolimesnei kelionei kooperuojamės kartu kažkur vykti su šalia esančiais regionais“, – sako viešosios bibliotekos direktorė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.