Daugiabučių gyventojai surengė vaikams Rugsėjo 1-osios šventę

svente 09 01
Šakių Vytauto gatvės 21-ojo ir 19-ojo daugiabučių namų gyventojai savo kieme surengė vaikams gražią Rugsėjo 1-osios šventę, kurioje netrūko atrakcionų, žaidimų, o svarbiausia – geros nuotaikos. G. Jokūbaičio nuotr.

Kiek nedaug kartais reikia, kad išsipildytų vaikiškos svajonės, įvyktų puiki šventė, kur netrūktų geros nuotaikos, šypsenos, atrakcijų ir gražių prisiminimų. Tai pademonstravo Šakių Vytauto gatvės 21-ojo ir 19-ojo namų gyventojai, antradienį kieme surengę savo vaikučiams puikią Rugsėjo 1-osios šventę.
 
Po trumpos Rugsėjo 1-osios šventės ugdymo įstaigose minėtų daugiabučių namų vaikų tėveliai parodė gražią iniciatyvą ir suorganizavo šventę šių dviejų namų vaikams. Bendrame kieme susirinko įvairaus amžiaus vaikai, jų tėveliai ir netgi vyresnio amžiaus kaimynai. Tėveliai vaikams suorganizavo įvairių atrakcijų, žaidimų, konkursų ir netgi įrengė žaidimų kambarį „Kaguvava“, kur vaikai su pasimėgavimu praleido visą pusdienį.  Kiekvienas vaikas buvo apdovanotas už nuopelnus tvarkant kiemą ar už rūpinimąsi gražesne aplinka, tad nė vienas mažasis šventės dalyvis neišėjo iš jos be dovanų. Šventėje buvo išrinktas netgi seniūnas, ūkvedys, pavaduotoja ir t.t.

Šventėje netrūko veiklos ne tik vaikams, bet ir tėvams, kuriems pirmiausiai patiems teko pasirūpinti visomis atrakcijomis, balionais, vaišėmis ir techniniais dalykais, o vėliau ir patiems prisižiūrėti atrakcionuose bedūkstančius vaikus.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.