Televizijos scenoje pasirodys rajono dainorėliai

duetas urte kajus
Vieni iš žiūrovų palaikymo besitikinčių – Urtės Glikaitės ir Kajaus Jesevičiaus duetas. Asmeninio archyvo nuotr.

Lietuvoje kas antri metai vyksta tradicinis ir abejingų nepaliekantis vaikų ir jaunimo konkursas „Dainų dainelė“, kuriame šį sekmadienį pasirodys ir mūsų rajono atstovai.
 
Kaip sako muzikos mokytoja Ingira Jakienė, dainuoti Motinos dienos proga – jautri ir didžiulė dvasinė dovana. Laimė nusišypsojo geriausiems rajono dainininkams: Mėtai Kazarian (mokyt. Ramunė Valaitienė), Urtei Glikaitei ir Kajui Jesevičiui (mokyt. I. Jakienė), Ugnei Kažemėkaitytei (mokyt. Edita Legotienė).

Visi šie vaikai dainuoti mokosi ne pirmus metus. Patekti į televiziją pavyksta ne atsitiktinai – tai nuoseklus, kantrybės ir atsidavimo reikalaujantis darbas. Žinoma, pripažįsta I. Jakienė, pirmiausiai tai ir talentas.  

Štai „Varpo“ mokyklos duetas Urtė ir Kajus dalyvauja ir kituose respublikiniuose konkursuose, filmuojasi klipuose, aktyviai koncertuoja. Už nuolatinį palaikymą jie dėkingi savo tėvams, mokytojai, mokyklai.

Šiame TV konkurse bus skelbiamas balsavimas, tad dalyviai labai tikisi kraštiečių žiūrovų palaikymo.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.