Šakietė atlikėja sužavėjo „Lietuvos balso“ komisiją

siuikaite b
Iš pažiūros kukli „Lietuvos balso“ scenoje pasirodžiusi Beata Beatričė Šiuikaitė atskleidė įspūdingas savo balso galimybes ir buvo apiberta komplimentais. Organizatorių nuotr.

Sekmadienį televizijos šou „Lietuvos balsas“ vainikavo šakietės vokalistės Beatos Beatričės Šiuikaitės pasirodymas. Iš pirmo žvilgsnio kukli mergina atsuko visų keturių komisijos narių kėdes, o jos balso sužavėti žinomi atlikėjai šakietei negailėjo komplimentų.
 
B. B. Šiuikaitė scenoje ne naujokė, mergina yra vis labiau populiarėjančios šakiečių grupės „Mėlyna“ vokalistė, tačiau nusprendė save išbandyti ir televizijos projekte. Projekto aklųjų perklausų metu merginos dainavimo klausė keturi žinomi mokytojai – Monika Liu, Mantas Jankavičius, Justinas Jarutis ir Benas Aleksandravičius, netrukus pažinęs, kad mergina yra „Mėlyna“ vokalistė.

„Buvo visiškai kitaip, nei tu groji su „Mėlyna“. Vau. Esu nustebęs. Nustebinai mane ir, manau, visus“, – šakietę matydamas scenoje džiaugėsi B. Aleksandravičius, roko grupės „Ba“ lyderis.

„Tu absoliučiai fantastiška. Esu tavo fanė 100 proc. Aš taip džiaugiuosi, kad tu tokia esi. Tu nereali“, – kalbėjo M. Liu, gavusi iš J. Jaručio bloko mygtuką, kuris reiškia, kad jos šakietė rinktis negali, o M. Liu dėl to neslėpė apmaudo. Visgi ji tikino, kad Beata Beatričė yra Lietuvos ateitis ir teigė ją nuoširdžiai palaikanti.

„Manau, tu gali daryti absoliučiai viską, ką tik nori. Labai stiprus balsas ir tu atrodai labai gerai“, – komplimentus žarstė ir į savo komandą Beatą Beatričę kvietė J. Jarutis.

„Tiek jėgos balse įdėta. Man priminė praėjusio amžiaus legendinę dainininkę Janis Joplin, kuri duodavo taip su savo balsu, kad nežinau, kaip stygos laikydavo“, – kalbėjo M. Jankavičius.

„Aš žiauriai noriu, kad tu ateitum į mano komandą“, – pribėgęs prie šakietės kalbėjo „Ba“ vokalistas, kurio komandą mergina ir pasirinko, o šis pridūrė, kad tai bus viena esminių žaidėjų jo komandoje.

Laidos įrašams pasirodžius socialinėje erdvėje, susižavėjimo neslėpė ir žiūrovai, kuriuos pakerėjo šakietės pasirodymas.

„Labai džiaugiuosi, kad galiu čia stovėti. Labai smagu turėti tokią galimybę. Labai ačiū už tiek fantastiškų žodžių. Turbūt, kai išeisiu, apsiverksiu iš laimės. Man, kaip mergaitei iš Šakių, tai vau“, – už komplimentus ir įvertinimą komisijai dėkojo B. B. Šiuikaitė.

„Šakiuose visi esame kaip viena didelė šeima: visi vieni kitus pažįsta ir palaiko. Ir nors Šakiai nedideli, manau, kad tai yra miestas, kuriame meniškas, muzikuojantis jaunimas tikrai turi visas galimybes reikštis“, – su meile apie gimtąjį miestą projekto kūrėjams kalbėjo šakietė, noriai pasakojusi ir apie grupės „Mėlyna“, kurioje ji muzikuoja su trim vaikinais, atsiradimo istoriją.

Beje, ji puikiai valdo ne tik balsą, bet ir gitarą, pati kuria muziką, rašo žodžius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.