Paskyrė išmokas Jaunimo apdovanojimams

Rajono savivaldybės taryba, atsižvelgdama į rajono savivaldybės Jaunimo reikalų tarybos skiriamų apdovanojimų nuostatus bei Jaunimo reikalų tarybos patvirtintus kandidatus Jaunimo apdovanojimams gauti, nusprendė skirti 250 Lt dydžio vienkartines pinigines išmokas.

Išmokos bus skiriamos: Lietuvos vaiko teisių gynimo organizacijos „Gelbėkit vaikus“ Šakių skyriui (pirmininkė Jūratė Arštikaitienė) už dešimties metų įvairiapusę veiklą, susijusią su vaiko teisių apsauga, Šakių „Varpo“ vidurinei mokyklai (direktorius Vitas Daniliauskas) už dvidešimties metų sėkmingą kūrybinę veiklą, telkiant, aktyvinant ir skatinant mokyklos bendruomenę idėjų įgyvendinimui, sporto klubui „Audra“ (prezidentas Kęstutis Smirnovas) už iniciatyvą įrengiant sporto aikštyną Šakiuose ir jo pritaikymą jaunimo laisvalaikio užimtumui, Šakių jaunimo sąjungai „Apskritasis stalas“ (pirmininkė Aistė Bakaitė) už suorganizuotą Šakių jaunimo renginį „Įjunk šviesą“ ir už jaunimo aktyvumo, savarankiškumo ir savanoriškos veiklos skatinimą, Lietuvos Respublikos Seimo nariui Mindaugui Basčiui už visokeriopą pagalbą jaunimui, jaunų žmonių iniciatyvų palaikymą ir indėlį, formuojant teigiamą jaunimo įvaizdį visuomenėje.

Nominantai bus apdovanojami jaunimo rengiamame renginyje.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar prisiimti atsakomybę atsistatydinant yra tinkamas sprendimas?

klausimelis 04 12Danutė iš Paluobių:

Atsistatydinti – lengviausias kelias. Nemanau, kad toks požiūris yra teisingas. Geriau, kad ministrai patys išspręstų susidariusias problemas, nes iki jų kadencijos pabaigos liko labai mažai laiko. 

klausimelis 04 12 2

Vytautas iš Lepšių:

Nelabai. Jei prisidirbi, tai turi pats ir ištaisyt, išsisrėbt tą košę, o ne trauktis. Nors kas žino, kodėl taip nutinka. Gal ministrai nesusikalba su Vyriausybe.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.