Angliška pyragų dienos tradicija pasiekia ir Šakius

planciunienePenktadienį Šakių turizmo informacijos centre buvo Pyragų diena. Tokias dienas skatinamos rengti bet kokios įmonės ar privatūs asmenys.

Nuotr. „Pyragų dieną darėme savo kolektyve ir pakvietėme kelis pažįstamus bei draugus“,- sakė Šakių TIC direktorė Eglė Plančiūnienė.

Šakių turizmo informacijos centras kvietė užsukti visus savo draugus ir pažįstamus pasivaišinti darbuotojų keptais pyragais, o kartu padaryti gerą darbą ir paaukoti. Buvo surinkta virš keturiasdešimt litų, o aukos skirtos „Išsipildymo“ akcijai.

Šios akcijos esmė – iškepti pyragų, už kuriuos atėję jais pasivaišinti žmonės paaukotų numatytam tikslui.

TV 3 projekto dėka Pyragų diena su dideliu pagreičiu populiarėja visoje Lietuvoje, matyt, ji žengia ir į Šakius. Tai graži iš Anglijos kilusi tradicija padėti tam, kam to labiausiai reikia ir kartu smagiai praleisti laiką. Nėra svarbu, kiek bus surenkama aukų konkrečiu atveju, nes visos aukos suplaukusios į bendrą fondą sudaro ženklią sumą.

Iš tiesų visai nebūtina aukoti būtent „Išsipildymo“ akcijai, tiesiog iškepkite pyragų ir sugalvokite... kam norėtumėte paaukoti.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.