„Be2gether” festivalyje hip-hop meistrai „Dilated Peoples”

Birželio 12 – 14 dienomis į muzikos ir meno festivalį „Be2gether” iš Los Andželo atvyks hip – hop meistrai „Dilated Peoples“. Keturis albumus išleidusi trijulė laikoma viena geriausiai gyvus hip-hop pasirodymus rengiančių grupių pasaulyje

„Dilated Peoples“ istorija prasidėjo dar 9-ojo dešimtmečio pradžioje, kai vienos hip-hop sesijos metu susipažino talentingi MC, Evidence ir Rakaa. Vėliau prie dueto prisijungė DJ Babu. „Dilated Peoples“ kūrinys „Work the Angles“ tapo repo hitu, o įspūdingi jų gyvi pasirodymai nulėmė grupės kontrakto pasirašymą su „Capitol Records“. Meistriškai derindami gatvės melodijas ir prasmingus dainų tekstus, „Dilated Peoples“ greitai užsitikrino kokybiško hip-hop atlikėjų vardą.
 
Nuotr. Hip – hop meistrai „Dilated Peoples“ iš Los Andželo.

Grupės albumą „Neighborhood watch“ padėjo įrašyti Kanye West. Žymusis reperis vaidino ir dideliu hitu tapusios „Dilated Peoples“ dainos „This Way“ vaizdo klipe.

Video – Dilated Peoples ft. Kanye West „This Way“

„Šiais laikais hip-hop‘o pasaulyje mažai kam rūpi, ką savo muzika noriu pasakyti – daugeliui žymiai svarbiau, kiek iš savo muzikos uždirbu. Per savo karjerą nuolat eksperimentavome: grojome su daugybe atlikėjų, derinome įvairiausias idėjas, tačiau visą laiką stengėmės neatitrūkti nuo šaknų. Mūsų užduotis – kurti kuo grynesnį hip-hop‘ą, tikrą muziką, kalbėti žodžiais, kurie kažką pasako“, - savo kūrybą pristato vienas „Dilated Peoples“ narių MC Evidence.

Iš viso muzikos ir meno festivalyje pasirodys daugiau nei pusė šimto atlikėjų iš viso pasaulio. Tarp „Be2gether“ paskelbtų atlikėjų jau yra čigoniški pankrokeriai „Gogol Bordello”, synth pop genijai „Polarkreis 18”, skandinavų rokeriai „Clawfinger”, electro jazz melodijomis užliejantys  „Touch and go”, Roni Size, „Lyapis Trubetskoy“. Lietuvišią muziką festivalyje atstovaus Marijonas Mikutavičius, Jurga Šeduikytė bei vieninteliui pasirodymui atgimsianti grupė „Airija“.
Daugiau informacijos:

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.