Naumiestiečiai neslepia nusivylimo dėl Šešupės valymo

sesupeRita PLAUŠINAITYTĖ - ŠERKŠNIENĖ
 
Nors praėjo nemažai nuo to laiko, kai buvo išvalyta Šešupės upės vaga ties Kudirkos Naumiesčiu, tačiau gyventojai nusivylimo atliktais darbais neslepia dar ir šiandien. Anot jų, Šešupės vagos, kurią valė nuo Vinco Kudirkos tilto iki užtvankos, būklė po projekto įgyvendinimo ne pagerėjo, priešingai, vietomis upė tapo tokia sekli, kad ją galima netgi lengvai perbristi.
 
Nuotr. Po išvalymo Šešupė ties Kudirkos Naumiesčiu tapo sekli ir vietomis pradėjo formuotis naujos sietuvos, augti su dumblu paskleisti žolynai.
 
Užmojai buvo dideli

Projektas „Šešupės upės Kudirkos Naumiestyje būklės gerinimas“ buvo pradėtas vykdyti dar 2013 m. gegužės mėnesį. Darbus atliko viešąjį konkursą laimėjusi rangovų firma UAB „Šilutės polderiai“. Pasinaudojus Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis, kurios siekė net...

(Daugiau paskaityti galite rugpjūčio 18 dienos laikraštyje arba po savaitės internete)

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.