Ūkiuose suplevėsavo dovanotos vėliavos

scandagra vytis
Nuotr. Ketvirtadienį Lietuvos istorinė vėliavos padovanotos aštuoniems rajono ūkininkams ir bendrovėms.


„100 metų atkurtai Lietuvai – 100 naujai iškeltų Vyčio vėliavų Lietuvoje!“, – skelbiama internetiniame UAB „Scandagra“ puslapyje. Vykdydami šį projektą idėjos įgyvendintojai neaplenkė ir Šakių rajono – partnerių kiemuose iškėlė Lietuvos istorines vėliavas.
 
Tai įmonės dovana ūkininkams ir bendrovėms už nenutrūkstamą bendradarbiavimą, pastovumą, nuolatinį tobulėjimą, investavimą į savo ūkį bei rezultatų siekimą. Šakių rajone Vyčio vėliavos padovanotos Juozui Masteikai, Algimantui Bublaičiui, Kęstučiui Jakščiui, L. Stonkuvienės agroserviso įmonei, Edvinui Bertašiui, Griškabūdžio bei Kubilių žemės ūkio bendrovėms, UAB „Noragra“.

Štai vėliavą gavęs E. Bertašius džiaugiasi šia akcija ir sako: „Kad kuo daugiau tokių žmonių kaip Benediktas Vanagas, kuo daugiau patriotiškumo, pagarbos valstybei ir vieni kitiems.“

Jis laiko save šalies patriotu ir tikina darantis viską, kad kuo geriau čia būtų gyventi mums ir mūsų vaikams.

Beje, šešiems rajono ūkiams vėliavos buvo padovanotos ir pernai liepą.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.