Įmonė apsiėmė sutvarkyti drenažo gedimą

Praėjusiame „Draugo“ numeryje publikacijoje „Po renovacijos ėmė tvinti daugiabučio rūsys“ rašėme, kad sugedusią drenažo sistemą galimai teks susitvarkyti patiems gyventojams iš savo lėšų. Tačiau UAB „Šakių vandenys“ direktorius Kęstutis Vilkauskas, apžiūrėjęs ir įvertinęs situaciją Gelgaudiškio mieste prie renovuoto Suvalkiečių g. 6 daugiabučio, sako, kad šį kartą gyventojams pagelbės jų įmonė ir suteiks trasos praplovimo su galinga srove paslaugą.

Anot direktoriaus, prie namo esanti drenažo sistema veikia ir dėl to rūsiai tvinti negalėjo, o gedimai galimai yra toliau nuo namo tarp dviejų šulinukų esančioje 30 m ilgio trasoje. Pasak K. Vilkausko, drenažo sistema nėra jų įmonės priežiūros objektas, tačiau į ją subėga ir paviršiniai (t. y. lietaus) vandenys, todėl įmonė jaučiasi atsakinga bei privalanti pasirūpinti šiuo gedimu. Be to, sugedusi drenažo sistema yra valstybinėje žemėje, todėl gyventojams neprivaloma rūpintis šiuo dalyku, be to, kaip teigia kai kurie šio namo gyventojai, nėra ir jokių dokumentų, patvirtinančių, kad drenažo sistema yra priskiriama pačiam daugiabučiui.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.