Aiškėja, kas dalyvaus rinkimuose

Spalio 11 d. vyks rinkimai į Lietuvos Respublikos Seimą. Po truputį aiškėja, kas mūsų Sūduvos šiaurinėje apygardoje bandys pelnyti rinkėjų palankumą.

Šią savaitę savo „Facebook“ paskyroje dalyvausianti rinkimuose šioje apygardoje pasiskelbė Reda Kneizevičienė, gyvenanti Kazlų Rūdoje. Ji skelbė, kad nors nėra partijos narė, jau devyneri metai yra Liberalų sąjūdžio komandoje.
 
Beje, būtent Kazlų Rūdos, Šakių ir porą Kauno rajono apylinkių ir sudaro Sūduvos šiaurinę apygardą.

Jau anksčiau apie savo apsisprendimą dalyvauti Seimo rinkimuose yra pranešusi Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų kandidatė ir dabartinė Seimo narė Irena Haase bei Lietuvos socialdemokratų kandidatė Raminta Jakelaitienė. Apie planus dalyvauti rinkimuose yra kalbėjęs ir Darbo partijos Šakių skyriaus pirmininkas Ričardas Lekavičius, tačiau kol kas jo kandidatūra nėra patvirtinta.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.