Garsiojo vandens sako neplatinęs

vanduo upas
Pusę litro Rokiškyje išgaunamo mineralinio vandens Viktoras Uspaskichas siūlė įsigyti už 1,5 euro, o parduotuvėse jo kaina esą siekia 0,36 euro. „Darbietis“ Ričardas Lekavičius teigė, jog rajone į jį besikreipiančių dėl vandens nebuvo.

Dėl Viktoro Uspaskicho vadinamojo antikovidinio ar gydomojo vandens kilo nemenkas ažiotažas, poelgis sulaukė ir atsakingų tarnybų dėmesio. Nors redakciją pasiekė keletas žinučių, kad šio vandens prekyba užsiėmė ir Darbo partijos Šakių skyriaus pirmininkas Ričardas Lekavičius, jis pats tai neigia ir paklaustas, kaip apskritai vertina šią situaciją, sako: „Niekaip.“
 
Anot R. Lekavičiaus, jam ne naujiena, kad jam bandoma prikišti prekybą vandeniu, tačiau jis tikina, jog tuo neužsiėmė ir neužsiima.

„Aš vieną dieną buvau tarpinis asmuo pasidalinti kontaktais. Buvau įtrauktas į sąrašą, bet jokių platinimų nebuvo“, – sako pašnekovas ir aiškina, kad jeigu būtų norinčių įsigyti mineralinio vandens, jis būtų nurodęs jį gaminančios firmos kontaktus.

Tačiau, pasak Darbo partijos Šakių skyriaus pirmininko, susidomėjusių žmonių nebuvo.

Į klausimą, kaip vertina šalyje kilusį ažiotažą, atsako, jog „Niekaip“, ir priduria, kad kiekvieno asmeninis reikalas, kaip gyventi bei kuo tikėti. Tiesa, nemažai „darbiečių“ netgi viešai skelbė, kad atsiriboja nuo V. Uspaskicho pranešimų apie gydomųjų savybių turintį vandenį, kurio prekybą jis inicijavo.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.