Darbai palytėti Dievo palaimos

laidojimo_namaiRugsėjo 21 dieną UAB „Šakių laidojimo namai“ vyko gražus pasibuvimas, draugėn subūręs bendrovės darbuotojus. Suėjimo metu buvo pasidžiaugta vieni kitais bei jau nuveiktais ir dar tik planuojamais darbais.

Nuotr. Bažnyčios tarnai pašventino ir būsimo priestato pamatus.

Jau tapo įprasta, kad su Anapilin išėjusiais žmonėmis atsisveikiname miestuose ir miesteliuose veikiančiuose laidojimo namuose. Kaip žinia, Šakiuose su mirusiaisiais atsisveikiname UAB „Šakių laidojimo namai“. Reikia pripažinti, jog emociškai sunkų darbą šioje įstaigoje dirbantys žmonės verti pagarbos. Todėl antradienį bendrovės direktorės Janinos Dėdinienės dėka čia vyko gražus darbuotojų pasibuvimas. Šventėje dalyvavo Šakių parapijos klebonas Sigitas Matusevičius bei naujai Šakiuose tarnauti paskirtas vikaras Arminas Lukoševičius. Kunigai palaimino visus bendrovės darbuotojus, pašventino tris laidojimo namų katafalkas, kurios, pasak direktorės J. Dėdinienės, yra vienos svarbiausių darbo priemonių. Tikimasi, kad pašventinti automobiliai ilgai tarnaus ir saugiai palydės mirusiuosius į amžinojo poilsio vietą. UAB „Šakių laidojimo namai“ šiuo metu ruošiasi statyti priestatą. Suėjimo metu bažnyčios tarnai pašventino ir būsimo priestato pamatus.
 
Bendrovėje panašus suėjimas vyko prieš kiek daugiau nei dešimtmetį, kai buvo nupirkta pirmoji katafalka. Kaip teigė direktorė J. Dėdinienė, šis suėjimas buvo surengtas klausantis vidinio balso. „Viskas ateina iš vidaus. Kažkas kirbėjo, kad to reikia. Dabar, manau, kad mus saugos aukštesnė jėga“,- sakė J. Dėdinienė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.