Parama maisto produktais – balandį

maisto_produktaiBalandžio pirmosiomis dienomis rajoną turi pasiekti parama maisto produktais nepasiturintiems gyventojams. Ji bus išdalinta beveik 7.3 tūkst. rajono gyventojų.

Kaip informuoja ES Maisto iš intervencinių atsargų tiekimo labiausiai nepasiturintiems asmenims programos vykdytojas Vilkaviškio vyskupijoje Giedrius Sinkevičius, Lietuvos žemės ūkio ir maisto produktų rinkos reguliavimo agentūra jau artimiausiomis dienomis sudarys labdaros maisto produktų tiekimo sutartis su konkursą laimėjusiais maisto produktų tiekėjais. Labdaros maisto paketus pirmą kartą šiais metais gaus 7.284 tūkst. rajono gyventojų. Mūsų rajone remiamų asmenų skaičius yra vienas iš didesniųjų apskrityje. Praėjusių metų lapkritį tokią paramą rajone gavo 8.946 žmonės.

Lietuvos Caritas, reaguodamas į viso pasaulio bendruomenės norą pagelbėti tragiškos stichijos ištiktai Japonijai, ragina visus tikinčiuosius ir geros valios žmones padėti nukentėjusiems nuo žemės drebėjimo ir cunamio Japonijoje. Lietuvos Caritas atidarė specialią sąskaitą, į kurią galima pervesti savo paramą nukentėjusiems: “Swedbank” banko sąskaita LT07 7300 0101 2568 9426. Surinktos lėšos bus pervestos Japonijos Caritas organizacijai, kuri tiesiogiai teikia pagalbą nukentėjusiems žmonėms.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.