Gimstamumas neaplenkia mirtingumo

Kaip jau įprasta, rajone praėjusį mėnesį gimstamumas buvo mažesnis nei mirtingumas, tačiau šį kartą skirtumas ne toks didelis kaip ankstesniais mėnesiais.

Gegužės mėnesį rajone gimė 30 naujagimių, tai yra trimis mažiau nei balandį. Tarp gimusiųjų 16 berniukų ir 14 mergaičių. Vienas naujagimis pasaulį išvydo užsienyje. Daugiausiai gimusiųjų, po keturis, registruota Šakių mieste ir Griškabūdžio seniūnijoje. Po tris naujus gyventojus pasipildė Kudirkos Naumiesčio, Sintautų ir Slavikų seniūnijos. Nė vieno gimimo praėjusį mėnesį neužregistruota vienintelėje Kriūkų seniūnijoje.

Gegužę rajone mirė 45 žmonės, tai yra devyniais žmonėmis mažiau nei balandį. Net pusė, tai yra 20 mirusiųjų registruota Šakiuose. Penkių žmonių neteko Kidulių, keturių – Šakių, trijų – Lukšių ir Slavikų seniūnijos. Nė vienų laidotuvių praėjusį mėnesį nebuvo Griškabūdžio, Plokščių ir Sudargo seniūnijose.

Paskutinįjį pavasario mėnesį išsituokusiųjų daugiau nei šeimą sukūrusiųjų. Civilinės metrikacijos skyriaus duomenimis 14 porų išsituokė, o santuoką įregistravo 13.

Praėjusį mėnesį tėvystė pripažinta septyniems vaikams.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar prisiimti atsakomybę atsistatydinant yra tinkamas sprendimas?

klausimelis 04 12Danutė iš Paluobių:

Atsistatydinti – lengviausias kelias. Nemanau, kad toks požiūris yra teisingas. Geriau, kad ministrai patys išspręstų susidariusias problemas, nes iki jų kadencijos pabaigos liko labai mažai laiko. 

klausimelis 04 12 2

Vytautas iš Lepšių:

Nelabai. Jei prisidirbi, tai turi pats ir ištaisyt, išsisrėbt tą košę, o ne trauktis. Nors kas žino, kodėl taip nutinka. Gal ministrai nesusikalba su Vyriausybe.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.