Vėtra neaplenkė ir mūsų rajono

viesulas2Dėl savaitgalį kilusio stipraus vėjo dalis rajono gyventojų liko be elektros, ugniagesiai gelbėtojai šalino ant kelių užvirtusius medžius.

Jau sekmadienį daugelyje šalies rajonų vakarų, pereinančio į šiaurės vakarų vėjo greitis siekė 15-22 m/s. Pirmadienio ryte 7133 rajono gyventojai buvo likę be elektros. Lietuvoje be elektros liko apie 60 tūkst. vartotojų. Pasak AB „Lesto“ atstovės ryšiams su visuomene Editos Sirutienės, rajone elektros tiekimą tikimasi atnaujinti artimiausiu metu.

Ugniagesiai gelbėtojai dėl siaučiančio vėjo taip pat turėjo nemažai darbo. Jie šešiose vietose nuo kelio šalino medžius. Šie darbai buvo atliekami Gelgaudiškio, Kidulių, Sudargo, Lukšių seniūnijose. Šioje seniūnijoje virstantis medis nutraukė elektros laidus. Laidai kibirkščiavo ir Ritiniuose, Šakių seniūnijoje. Žmonės incidentų metu rajone nenukentėjo.

Savivaldybės administracijos direktorius Juozas Puodžiukaitis informavo, kad pirmadienį be elektros dirbo Lekėčių vidurinė mokykla ir Kudirkos Naumiesčio gimnazija. Nors patalpos buvo nešildomos ir problemų kėlė apšvietimas, pamokos šiose mokyklose vyko. Apie didesnius incidentus administracijos direktorius pirmadienį informuotas nebuvo.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar prisiimti atsakomybę atsistatydinant yra tinkamas sprendimas?

klausimelis 04 12Danutė iš Paluobių:

Atsistatydinti – lengviausias kelias. Nemanau, kad toks požiūris yra teisingas. Geriau, kad ministrai patys išspręstų susidariusias problemas, nes iki jų kadencijos pabaigos liko labai mažai laiko. 

klausimelis 04 12 2

Vytautas iš Lepšių:

Nelabai. Jei prisidirbi, tai turi pats ir ištaisyt, išsisrėbt tą košę, o ne trauktis. Nors kas žino, kodėl taip nutinka. Gal ministrai nesusikalba su Vyriausybe.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.