Lapkričio mėnuo sudėtingas – padėkite tiems, kam galite padėti

uztemimas„Lapkričio mėnuo – šiemet vienas rūsčiausių“, - prognozuoja astrologė Nijolė Gabija Wolmer. Šį mėnesį įvyks net du užtemimai: lapkričio 14 dieną - visiškas Saulės užtemimas, kuris nuslinks per Ramųjį vandenyną ir jį stebėti galės tik šiaurinės Australijos gyventojai,  o lapkričio 28 dieną  - pusšešėlinis Mėnulio užtemimas.

Tarpsnis tarp šių užtemimų bus sudėtingas, skatinantis ir net reikalaujantis ypač greito dvasinio savęs tobulinimo, egoizmo atsisakymo, drąsos bei pasiaukojimo. Dėl nesėkmių neverta sielotis – reikia suvokti, kad šis laikotarpis atima iš mūsų tai, kas nepelnytai pasisavinta, kas silpnina mūsų pačių dvasią, sielos šviesą. Pasak N.G.Wolmer, lapkričio mėnesį ypač praverstų paleisti iš savo gyvenimo tai, kas jį apsunkina, kas mus silpnina. „Atiduokite nereikalingus daiktus tiems, kuriems jie reikalingi, įdėkite daugiau nei įprastai pastangų, atsisakydami blogų, jus silpninančių įpročių: metas tam ypač palankus – lengviau nei kitu metu suvoksite, kaip tai padaryti, - patarė astrologė. - Padėkite tiems, kuriems galite padėti.“
 
Kaip rodo statistika, užtemimų metu padaugėja nesėkmių, nelaimingų atsitikimų, avarijų. Ypač jautrios, subtilios nervų sistemos žmones užtemimų dienomis labiau apima nerimas, net isterija, tarsi užtemsta protas. Tačiau patys užtemimai - tai nėra nelaimių šaukliai ar priežastys. Nepaisant to, jie jaudina žmogų, ir tada labiau skubama, nervinamasi, per stipriai paspaudžiamas pedalas.

Žinios apie užtemimus neturėtų gąsdinti ar skatinti priklausomybės nuo prognozių. Jos reikalingos tam, kad mes pasiruoštume ir tuos užtemimus paverstume gerų naujų galimybių pradžia. Prognozės jokiu būdu neapriboja mūsų pasirinkimo laisvės. Jei žinome, kad bus daugiau įtampos ar sudėtingesnis laikas - tam galime pasiruošti.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.