Galimus pažeidimus tirs komisija

damijonaitisAdministracijos direktorius Juozas Puodžiukaitis praėjusį ketvirtadienį sudarė komisiją susiklosčiusiai situacijai Socialinių paslaugų centre tirti.
 
Nuotr. Komisijos pirmininkas A. Damijonaitis teigė, kad laukia sudėtingas ir nemalonus darbas.
 
Administracijos direktoriaus pavaduotojo Algimanto Damijonaičio vadovaujama komisija dirbs iki vasario 11 dienos ir turės pateikti savo išvadas. Pagrindiniai komisijos uždaviniai – išsiaiškinti, ar Socialinių paslaugų centro darbuotojų pasirašytame rašte išdėstyti argumentai apie direktorės Vilmos Bielskienės padarytus nusižengimus tikri, ar ne. Komisijoje taip pat dirbs centralizuoto vidaus audito skyriaus vedėja Irena Kasparaitienė, bendrojo skyriaus vyriausioji specialistė Jūratė Šneideraitienė, socialinės paramos skyriaus vedėja Leonora Pocevičiūtė bei tarybos narė Violeta Simonavičienė.
 
Pasak A. Damijonaičio, penktadienį komisija jau rinkosi į pirmąjį posėdį ir centro direktorei parengė tam tikrą klausimyną, prie kurio ji turės pateikti ir prašomus dokumentus. „Antradienį bus kitas posėdis ir rinksimės tikrai dažnai, nes laiko mažai, o reikia labai daug ką išsiaiškinti, patikrinti. Labai nesmagu, kai savivaldybės įstaigoje taip vyksta ir darbuotojai tarpusavy nesutaria, bet ką darysi, aiškinsimės, žiūrime. Nusimato sudėtingas ir sunkus darbas“, - komentavo komisijos pirmininkas, neatmesdamas galimybės, kad dėl susiklosčiusios situacijos nemažą vaidmenį suvaidino kai kurių centre dirbančių žmonių ambicijos.
 
Apie Socialinių paslaugų centre susiklosčiusią situaciją rašėme praėjusiame laikraščio „Draugas“ numeryje, straipsnyje „Direktorę po padidinamuoju stiklu darbuotojai pakišo dėl algų, giminystės ryšių ir darbinės įtampos“.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.