„Zanavykas“ kviečiamas į realybės šou

zanavykas spaudosPirmadienį Vilniuje surengtoje spaudos konferencijoje pristatytas naujas krepšinio realybės šou.
 
Nuotr. Pirmadienį Vilniuje buvo pristatytas unikalus krepšinio realybės šou.
 
Analogų neturintis TV3 televizijos projektas „Lietuvos krepšinio fanų komanda“ jau netrukus žengs pirmuosius žingsnius. Daugelis nekantriai laukia, kaip atrodys ši išskirtinė komanda, tačiau jau dabar yra aišku – Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) besikausiantis Šakių klubas sezonui ruošiasi labai rimtai bei ambicingus tikslus įgyvendinti sieks su tikra profesionalų kompanija. Joje darbuosis ir Lietuvos vyrų rinktinės trenerių štabo narys Darius Maskoliūnas. Komandos konsultanto pareigas užimsiantis specialistas teigė, jog išgirdęs projekto sumanytojo Rolando Skaisgirio idėją ilgai nedvejojo ir nekantraudamas sutiko tapti unikalios komandos dalimi.

Puikiai žinomas strategas D. Maskoliūnas dalyvaus komandos komplektavimo procese, padės vyr. treneriui Nerijui Zabarauskui priimti sprendimus bei tarp norinčių žaisti komandoje ieškos neatrastų talentų. Pasak D. Maskoliūno, pagrindinis šio projekto tikslas ir yra rasti dar neapšlifuotus deimantus, kurie turėtų progą atsiskleisti bei palypėtų sportinės karjeros laiptais aukštyn.

D. Maskoliūnas akcentavo – įdomiausia jam bus stebėti, kaip būrys krepšinio sirgalių sugebės ne žodžiais, o darbais prisidėti prie komandos veiklos. Krepšinį puikiai išmanantis treneris šyptelėjo sakydamas, jog pagaliau sirgaliai galės savo kailiu pajausti, ką iš tiesų reiškia suktis krepšinio virtuvėje.

„Man bus labai smalsu pamatyti, kaip visi vadinamieji Lietuvos krepšinio ekspertai sureaguos į šį projektą, kaip jame dalyvaus, kaip priims sprendimus. Čia jie turės progą ne tik atsisėdę prie kompiuterio parašyti, jog tas – vienoks, o kitas – kitoks, tačiau patys rinks žaidėjus, dėlios sudėtis ir žiūrės, kaip viskas vyks“, – kalbėjo D. Maskoliūnas.

 Nors projektas „Lietuvos krepšinio fanų komanda“ – dar tik šviežiai pristatytas visuomenei, D. Maskoliūnas tiki, kad jis bus išties sėkmingas: „Labai linkiu, jog projektas sulauktų didelio pasisekimo ir gyvuotų ne vienerius metus.“

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.