Tęsiasi rajono krepšinio lygos kovos

Savaitgalį Šakių „Varpo“ mokyklos salėje buvo sužaistos aštuonerios Šakių krepšinio lygos rungtynės.  
 
Krepšinio aikštelėje pirmosios susitiko Šakių „Skvero“ ir Šakių „JKSC-Varpo“ komandos. „Skvero“ krepšininkai nuo pat pirmųjų žaidimo minučių išsiveržė į priekį ir triuškinančiu rezultatu 91:42 iškovojo pergalę. Šioje komandoje rezultatyviausiai žaidė A. Bernotas (15 tšk.), priešininkų komandoje – E. Levišauskas (16 tšk.).

Kovoje tarp „Splito“ ir „Vožtuvų“ pranašesni buvo pastarieji (94:62). Tai buvo antroji „Vožtuvų“ pergalė iš trejų sužaistų rungtynių. Rezultatyviausiai „Vožtuvų“ gretose žaidė J. Stanaitis ir E. Mačiulis, komandai pelnę po 26 taškus. „Splitui“ daugiausia – 11 taškų – surinko R. Maksvytis.

Turnyro naujokai „Skydo“ krepšininkai susitiko su „Kriūkų“ komanda. Kriūkiečiai lengvai iškovojo pergalę į priešininkų krepšį įmetę 96 taškus. Net 29 taškus pelnė A. Stanaitis. „Skydas“ pelnė 64 taškus, iš jų 21 – D. Matuza.  

Sekmadienį pirmieji susitiko Šakių „Tauro“ ir Veršių „Laisvės“ komandų krepšininkai. Dešimties taškų skirtumu rungtynes laimėjo „Laisvė“ (78:68). Jiems tai  buvo antroji pergalė. Nugalėtojų komandoje rezultatyviausiai žaidė A. Gudaitis (19 tšk.) „Tauro“ gretose – A. Miliušis (23 tšk.).

Kitose savaitgalio varžybose Griškabūdžio „Spurto“ krepšininkai užtikrintai ėjo pergalės link ir varžybas prieš „Gotlybiškius“ laimėjo (71:40). Nugalėtojams 33 taškus pelnė R. Murauskas. „Gotlybiškių“ gretose geriausiai žaidė 14 taškų į priešininkų krepšį įmetęs V. Pranaitis.

Kitose varžybose kovėsi Šakių „Spartos“ ir Šakių „Trigados“ komandos. Po atkaklios kovos rezultatu 101:64 Šakių „Trigada“ turėjo pripažinti priešininkų pranašumą. Rezultatyviausias „Spartos“ komandoje buvo R. Sakalauskas (20 tšk.), „Trigadai“ 30 taškų pelnė D. Balsevičius.

Dar vienerias rungtynes sužaidė Griškabūdžio „Novos“ ir Kudirkos Naumiesčio „Valjonos“ krepšininkai. M. Užupio vedami griškabūdiečiai rezultatu 101:80 iškovojo trečiąją pergalę šiame sezone. „Novai“ 40 taškų pelnė M. Užupis, „Valjonos“ komandai 27 taškus – G. Būda.

Paskutiniame savaitgalio susitikime žaidė „Kubilių“ ir „Gelgaudiškio“ komandos. Rezultatu 83:34 laimėję „Kubiliai“ į savo turnyrinę lentelę įsirašė dar vieną pergalę. Nugalėtojų komandai 21 tašką pelnė K. Striūpaitis,  pralaimėjusių gretose rezultatyviausiai žaidęs A. Dabrila pelnė 14 taškų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.