Šurmuliavo tradicinis trijų kartų krepšinio turnyras

krepsinis kartos
Nuotr. Antrus metus organizuotame trijų kartų krepšinio turnyre varžėsi girėniškių jaunimo, vyrų ir veteranų komandos.

Liepos 6 d., minint Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo) dieną, jau antrus metus iš eilės vyko trijų kartų krepšinio turnyras Girėnų bendruomenės prizams laimėti.
 
Čia varžėsi girėniškių jaunimo, vyrų ir veteranų komandos. Rungtynes pradėjo jaunimo ir veteranų komandos. Pergalę rezultatu 29:22 iškovojo jaunimas. Po jų į aikštelę išbėgo jaunimas ir vyrai. Čia vėlgi pranašesnis buvo jaunimas, įveikęs vyrus rezultatu 41:26. Treti į aikštelę išbėgo vyrai ir veteranai. Čia pergalė rezultatu 29:27 atiteko vyrams.

Pasibaigus varžyboms vyko konkursai. Baudų metimo konkursą laimėjo Erikas Kazlauskas. Tritaškių metime geriausiai sekėsi Gintarui Bacevičiui. Oro karaliaus konkurso prizas buvo įteiktas Pauliui Kardauskui.

Susumavus rezultatus, pirmoji vieta, kaip ir pernai, atiteko jaunimo komandai, antri buvo vyrai, treti – veteranai. Rezultatyviausių žaidėjų prizai buvo įteikti Pauliui Balčiūnui (jaunimo komanda), Tomui Butkui (vyrų komanda) ir Rimui Virbauskui (veteranų komanda).

Renginyje Girėnų bendruomenės narė Šakių rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė Aušra Mockevičiūtė dalyviams ir žiūrovams priminusi, kaip saugiai elgtis kelyje, išdalijo atšvaitus bei informacinius lankstinukus.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.