Čempionato karūna – ir šakiečiui

domeika ignas
Nuotr. „Autoplius.lt Fast Lap“ čempionate tik šiais metais debiutavęs Ignas Domeika pademonstravo meistriškumą ir iškovojo vieną iš čempionato karūnų.

Praėjusį savaitgalį finišavo „Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynės ir baigėsi 2017 metų sezonas.  Keturiems greičiausiems „Wolf Race“ lenktynininkams įteiktos Lietuvos čempionų karūnos. Viena jų papuošė ir šakiečio Igno Domeikos galvą.
 
Dar metų pradžioje Lietuvos automobilių sporto federacija patikėjo „Autoplius.lt Fast Lap“ organizuoti vienintelį šalyje žiedinių lenktynių čempionatą. Keturios sezono lenktynės vyko Estijos Pernu trasoje, Lenkijoje „Tor Poznan“ trasoje ir du kartus „Nemuno žiede“ Kačerginėje. Po paskutinių lenktynių pirmą kartą šiems organizatoriams teko apdovanoti tikrus Lietuvos čempionus.

„Diviziono B“ R1600 klasės Lietuvos čempionu tapo tik šiais metais „Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynėse debiutavęs Ignas Domeika. Jis ištisus metus kovėsi dėl pirmų vietų savo greitu ir patikimu „Honda Civic“ automobiliu.

Socialiniame tinkle „Facebook“ sportininkas dėkojo visiems padėjusiems bei jį palaikiusiems.

„Ačiū visiems prisidėjusiems prie šio mano starto Lietuvos žiedinių lenktynių „Fastlap Wolf Race“ čempionato varžybose. Ir noriu pasakyti, kad be jūsų nebūčiau pasiekęs tokio puikaus rezultato ir čempiono vardo! Ačiū dukrytei Gustei ir bičiuliams!“ – įspūdžiais dalijosi I. Domeika.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.