„Vytis“ – vienas iš NKL lyderių

Savaitgalis Šakių „Vyčio“ krepšininkams buvo sėkmingas – jie įspūdingai laimėjo prieš „Palangą“, nesunkiai susitvarkė ir su Mažeikių „Ereliais“.

Penktadienį namuose „Vytis“ iškovojo įspūdingą pergalę. Aurimo Jasilionio treniruojama ekipa 55 taškų persvara 114:59 (33:13, 22:15, 31:18, 28:13) sutraiškė „Palangą“.
 
Pasak trenerio, pergalę nulėmė maksimali koncentracija, agresyvumas ir visų 12 krepšininkų energija.

Likus 4 minutėms Šakių klubo persvara šoktelėjo iki 60 taškų (108:48). Būtent šis „Vyčio“ pranašumas tapo rekordinis šiame mače. Šakių komandoje taškus pelnė visi 12 krepšininkų. „Vytis“ pagerino sau priklaususį Mezon NKL sezono rezultatyvumo rekordą (anksčiau Šakių ekipa daugiausiai buvo pelniusi 106 taškus). Nė viena kita komanda triženklio taškų skaičiaus dar nesurinko.

Rezultatyviausiai pasirodė Gytis Radzevičius, pelnęs 19 taškų, Aurelijus Pukelis pridėjo 15, Edvinas Jezukevičius 14, Paulius Beliavičius ir Justas Sakalauskas po 10 taškų.

Šeštadienį Šakių „Vytis“ antrąjį kartą šį sezoną Mezon NKL pirmenybėse per savaitę iškovojo abi pergales, o tai buvo jau trečiasis klubo laimėjimas iš eilės.

Svečiuose 84:52 (19:14, 23:19, 18:9, 24:10) „Vyčio“ krepšininkai neturėjo didesnių problemų su Mažeikių „Ereliais“. „Vytis“ ir toliau išliko turnyrinės lentelės viršuje. Tiesa, tokį patį pergalių ir pralaimėjimų santykį turi ir Marijampolės, Tauragės ir Telšių komandos. Mažeikiškiams taškus pelnė 6 žaidėjai, „Vyčiui“ – 11. Nepasižymėjo vienintelis Julius Daugėla.

Rezultatyvumu išsiskyrė A. Pukelis, surinkęs 16 taškų, G. Radzevičius pelnė 12, Karolis Babkauskas ir Marijus Užupis po 11 taškų.

Penktadienį namuose „Vytis“ susirungs su Vilniaus „Perlu“, o šeštadienį išvykoje kovos su „Telšiais“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.