Bliuviškiuose – paskutinysis sezono etapas

bliuvisring
Nuotr. Nors „Bliuviškring“ šį sezoną baigėsi, tačiau visi dalyviai ir organizatoriai dar susitiks balandį planuojamame sezono uždarymo vakare.

Praėjusį šeštadienį Bliuviškių aerodrome vyko paskutinysis automobilių slalomo etapas „Bliuviškring 2k18“, kuriame susirungė 30 dalyvių iš įvairių Lietuvos miestų.
 
Šių metų sezonas, prasidėjęs sausio 27 d., baigėsi, o organizatoriai – „Trys su puse vožtuvo“ juokauja, kad viskas, kas turi pradžią, turi ir pabaigą. Tačiau vos pasibaigus šioms varžyboms entuziastingų jaunuolių galvose jau sukasi naujos mintys ir nauji planai, tad jų organizuotų varžybų rajonas sulauks dar ne kartą.

Paskutiniojo „Bliuviškring“ slalomo etape, penkiose skirtingose automobilių klasėse varžęsi sportininkai atliko tris važiavimus, o susumavus du geriausius laikus išrinkti nugalėtojai.

Dalyvių skaičiumi gausiausia buvo „Laisva“ klasė – susirungė 21 dalyvis. Čia geriausią laiką pademonstravo jurbarkietis Andrius Bakšys, antras liko marijampolietis Mantas Prūsaitis, o trečią vietą užėmė dar ir kitose klasėse prizines vietas pelnęs šakietis Saulius Šuopys.

FWD (priekiniais ratais varomų) automobilių klasėje važiavo 14 sportininkų, tarp kurių nepralenkiamas buvo jau ankstesnėje klasėje prizinę vietą pelnęs marijampolietis M. Prūsaitis, antrą vietą užėmė šakietis Aivaras Petkūnas, trečią vietą iškovojo taip pat šakietis Tomas Kažemėkaitis.

RWD (galiniais ratais varomų) automobilių klasėje pirmą vietą užėmė jurbarkietis A. Bakšys, už savęs palikęs antrą vietą užėmusį jurbarkietį Ramūną Brazaitį, o trečią vietą užėmė šakietis S. Šuopys. Šioje klasėje rungėsi 13 dalyvių.

AWD (visi varomi) klasėje važiavo tik du dalyviai, tad jie ir pasidalijo prizines vietas. Šakietis Giedrius Zubrickas užėmė pirmą vietą, jurbarkietis R. Brazaitis liko antras.

„History“ klasėje nepralenkiamas buvo šakietis S. Šuopys, antrą vietą užėmė Evaldas Žitkus, trečią vietą tarp keturių dalyvių iškovojo Rolandas Valaitis iš Vilkaviškio.

Balandžio 14 d. planuojamas sezono uždarymo vakaras, kurio metu bus pagerbti geriausi sportininkai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.