Sporto švente atidarė sezoną

sporto svente
Nuotr. Jėgas išbandyti buvo galima keturiose sporto šakose, tarp kurių ir štangos spaudimas.


Praėjusį šeštadienį Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centras, surengęs keturių sporto šakų varžybas, atidarė sporto sezoną. Pernai su šia švente debiutavę, organizatoriai tradiciją nusprendė tęsti ir šiais metais.
 
Šeštadienį visi norintys sporto entuziastai jėgas galėjo išbandyti futbolo, krepšinio, tinklinio ir štangos spaudimo rungtyse. Šventėje dalyvavo ne tik šakiečiai, bet ir sportininkai iš Vilkaviškio, Marijampolės, Kauno, Kybartų. Šiais metais varžybos sulaukė beveik 200 dalyvių. Didesnis nei pernai dalyvių skaičius džiugina ir organizatorius, kurie planuoja ir kitais metais sporto sezoną atidaryti varžybomis.

Futbolą žaidė septynios komandos. Pirmą vietą iškovojo „Šalia GFK“ (Gelgaudiškis), antri liko „Spartos“ (Šakiai) futbolininkai, trečią vietą užėmė „FK Šešupė“ (Vilkaviškis).

Krepšinio rungtyje dalyvavo 18 komandų (septynios iki 18-os metų ir 11 – kam daugiau nei 18 metų).

Jaunesniųjų amžiaus grupėje pirmą vietą iškovojo „Trio mute vs Marix“, antri buvo „Draugai“, trečią vietą užėmė „Kybartai“. Amžiaus grupėje virš 18-os metų geriausiai pasirodė ir pirmą vietą užėmė „Valjona“, antri „Kur Paulius“, treti – „Traumatologinis“.

Snaiperio rungtyje susirungė 14 dalyvių, geriausiu snaiperiu išrinktas Dovydas Balčiūnas.

Tinklinį žaidė aštuonios komandos (du sportininkai prieš du). Geriausiai pasirodė „Lukšiai“, antrą vietą užėmė „Lagaminai“, trečią – „Širdyje čempionai“.

Štangos spaudimo rungtyje moterų kategorijoje pirmą vietą iškovojo Simona Bakšytė, antrą – Giedrė Vidžiūnienė, trečią – Monika Brokaitė; jaunių iki 18-os metų grupėje pirmą vietą užėmė Martynas Zdumbliauskas, antrą – Paulius Ignatavičius, trečią – Airidas Ignatavičius; jaunimo iki 23-ejų metų geriausiai sekėsi Edvinui Ignatavičiui, antras liko Mantas Sutkus; vyrų iki 83 kg grupėje pirmą vietą užėmė Rimvydas Leščiavičius, antrą – Dainius Skladas; vyrų virš 83 kg pirmą vietą iškovojo Mantas Jonaitis, antrą – Mindaugas Sutkaitis, trečią – Laimonas Rudokas.

Organizatoriai dėkoja partneriams – Šakių sporto klubui „Fortūna“ ir Šakių krepšinio lygai, o už pasirodymą padėkos žodžius skiria Šakių cirko mokyklai.

Beje, nuo rugsėjo 3 d. po profilaktikos darbų duris atvėrė ir baseinas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.