Susirungė antrajame Šakių slalomo taurės etape

slalomas zalgirio gatve
Nuotr. Varžybose dalyvavo ne tik šakiečiai sportininkai, bet sulaukta svečių iš Jurbarko, Kauno, Vilkaviškio.

Praėjusį šeštadienį Šakiuose vyko Šakių slalomo taurės antrasis etapas. Tiesa, šįkart varžybų vieta nauja ir gana netikėta – sportininkai važiavo ne šalia J. Lingio parko, o Žalgirio, P. Kriaučiūno ir Rasų gatvėmis.
 
Organizatoriai „3.5 vožtuvo“ komanda džiaugiasi, kad varžybos sulaukė 25 dalyvių ne tik iš Šakių, bet ir Jurbarko, Kauno, Vilkaviškio. Be to, jie dėkingi ir tų gatvių gyventojams, kurie ne tik neprieštaravo varžyboms, bet, organizatorių tikinimu, liko patenkinti neeiliniu renginiu.

Gausiausioje dalyvių skaičiumi laisvoje klasėje rungėsi 17 sportininkų. Čia geriausiai sekėsi Edvinui Savickui, kuris antroje vietoje likusį Vilmantą Frolovą aplenkė vos keliomis šimtosiomis sekundėmis. Trečias šioje klasėje buvo šakietis Rimantas Martinkevičius.  

RWD (galu varomų automobilių) klasėje tarp 13 dalyvių pirmą vietą užėmė V. Frolovas, antras liko E. Savickas, trečias M. Žemaitaitis.

FWD (priekiu varomų automobilių) klasėje važiavo septyni sportininkai. Ir čia varžovams nosis šluostė V. Frolovas, už savęs palikęs Giedrių Baką, o trečią vietą iškovojo Mantas Balčius.

AWD (visi varomi) klasėje tarp trijų dalyvių greičiausias buvo L. Kordušas, antras – Giedrius Zubrickas, trečias – Tomas Rudys.

History klasėje važiavo du sportininkai. Pirmas – E. Grabauskas, antras – R. Valaitis.  

Moterų klasėje jėgas išbandė dvi jurbarkietės merginos. Pirmą vietą užėmė Simona Bakštytė, antrą – Edita Mikantavičiūtė.

Kitas Šakių slalomo taurės etapas planuojamas spalį naktinio slalomo metu.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.