Metus užbaigė pergalingai

Praėjusį savaitgalį Šakių „Vytis“ sėkmingai sužaidė dvejas rungtynes ir pergalingai užbaigė metus.

Penktadienį Aurelijaus Pukelio ir Paulius Beliavičiaus duetas buvo sunkiai sulaikoma jėga, o jų vedamas Šakių „Vytis“ Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) savų žiūrovų akivaizdoje 87:74 (21:11, 23:22, 22:21, 21:20) įveikė Kauno „Žalgiris-2“ klubą.
 
A. Pukelis pelnė 19 taškų (9/10 dvit., 1/2 baud. met.), atkovojo 13 ir perėmė 3 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, 4 kartus suklydo bei suriko 32 naudingumo balus.

P. Beliavičius taip pat pridėjo 19 taškų (1/2 dvit., 4/8 trit., 5/5 baud. met.), 8 rezultatyvius perdavimus, 3 atkovotus ir 1 perimtą kamuolį ir 27 naudingumo balus. Lukas Grabauskas pelnė 14 (4/6 dvit.), Paulius Semaška 10 taškų (5/8 dvit.).

Šeštadienį išvykoje „Vytis“ susirungė su Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ ekipa. Pergalę rezultatu 76:92 (21:13, 20:30, 13:23, 22:26) šventė „Vyčio“ krepšininkai.

Ir šio susitikimo metu nepralenkiamas buvo A. Pukelis, kuriam pritrūko vos vieno efektyvumo balo iki pakartoto karjeros rekordo.

Krepšininkas per 25 minutes pelnė 21 tašką, atkovojo 13 kamuolių, atliko 7 rezultatyvius perdavimus, blokavo 3 metimus bei surinko 37 naudingumo balus. P. Beliavičius pridėjo 20 (5/7 trit., 6 rez. perd.), Šarūnas Vingelis 15, Paulius Semaška 12 taškų.

Šiuo metu turnyrinėje lentelėje su 16 pergalių ir septyniais pralaimėjimais „Vytis“ yra antroje vietoje.

Po naujų metų, sausio 4-ąją „Vytis susitiks su svečiais iš Baltarusijos, Minsko „Tsmoki-2“ ekipa.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.