Grįžo su medaliais

Kovo 16 d. Mažeikiuose vyko Lietuvos klasikinio štangos spaudimo čempionatas, kuriame kartu su 200 sportininkų iš Lietuvos ir Latvijos varžėsi septyni sporto klubo „Fortūna“ sportininkai.

Tarp jaunių sėkmingiausiai pasirodė Martynas Dumbliauskas. Jis iškėlė 132,5 kg ir svorio kategorijoje iki 83 kg iškovojo antrą vietą. Erikas Bastys svorio kategorijoje iki 53 kg užėmė trečią vietą, išspaudęs 52,5 kg. Paulius Ignatavičius (svorio kategorijoje iki 74 kg) šį kartą liko penktas. Jaunimui atstovavo du komandos nariai. Abu iškovojo trečiąsias vietas. Rimantė Naujokaitytė (svorio kategorija 72+ kg, rezultatas 47,5 kg), Edvinas Ignatavičius (svorio kategorija iki 93 kg,152,5 kg). Veteranų amžiaus grupėje taip pat iškovotos dvi antros vietos. Vidmantas Baublys 74 kg svorio kategorijoje iškėlė 97,5 kg, klubo treneris Rimantas Simokaitis varžėsi svorio kategorijoje 105+ kg, jam pavyko iškelti 177,5 kg.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.