„Zanavykas“ – lentelės viršuje

Po praėjusią savaitę sužaistų Regionų krepšinio lygos susitikimų Šakių „Zanavykas“ įsitvirtino Suvalkijos regiono turnyrinės lentelės viršuje. Šakiečiai lyderiais tapo iškovoję dvi pergales. Iš viso „Zanavyko“ sąskaitoje jų – jau penkios.
 
Nuotr. Tomas Rekstys (su kamuoliu) praėjusį savaitgalį buvo vienas rezultatyviausių „Zanavyko“ komandos žaidėjų, per dvejas rungtynes surinko 37 taškus.

Marijampolėje „Zanavyko“ komanda neturėjo vargo su vietos „Mantingos“ krepšininkais. Šakiečiai sutriuškino savo varžovus rezultatu 96:69. Rezultatyviausiai „Zanavyko“ gretose žaidė Tomas Rekstys, pelnęs 21 tašką, Modestas Riauka pridėjo 19, Regimantas Ostreika – 16 taškų.

Šeštadienį šakiečiai namuose susitiko su Prienų „Rūdupio KKSC“ krepšininkais. Beje, tai buvo pirmosios rungtynės naujajame sporto centre, kuomet žiūrovams reikėjo pirkti bilietus.

„Zanavykas“ šventė eilinę pergalę, nors jaunieji prieniškiai kovėsi iš paskutiniųjų ir neleido daug labiau patyrusiems šakiečiams įgyti triuškinančios persvaros. Galutinis šių rungtynių rezultatas – 74:63 „Zanavyko“ naudai. Komandos kapitonas Giedrius Pečiulionis pelnė 19 taškų, T.Reksčio sąskaitoje – 16, M.Riaukos – 14 taškų.

Kitas čempionato rungtynes „Zanavykas“ penktadienį (lapkričio 13 dieną) žais Birštone su vietos „JAZZ Diremta“, o šeštadienį (lapkričio 14 dieną), Šakiuose rungsis su Kauno „LŽŪU Tornado“ komanda. Varžybų pradžia – 14 val.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.