Girėniškiai vėl ėmė krepšinio kamuolį

girenai 3x3 kartu
Tradicinio trijų kartų krepšinio 3x3 turnyro nugalėtojai ir organizatoriai. Organizatorių nuotr.


Rugsėjo 21 d. Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre (JKSC) vyko Girėnų bendruomenės tradicinis trijų kartų krepšinio 3x3 turnyras. Girėniškiai savo jėgas išbandė ir tritaškių bei baudų metimo rungtyse.
 
Turnyrą atidarė mūsų kraštietis, krepšininkas bei televizijos laidų bei serialų prodiuseris Rolandas Skaisgirys, kuris žaidėjams palinkėjo sėkmės ir taiklių metimų.

Šiais metais turnyre startavo penkios komandos. Žaidžiama buvo rato sistema. Po atkaklių kovų pirmąją vietą iškovojo „Neptūno“ komanda, kurioje žaidė Žymantas Brazaitis, Dainius Pulokas ir Giedrius Jakas. Antri buvo „Barzdos“ (G. Jakas, Karolis Krapavickas ir Martynas Švelnys). Trečiąją vietą iškovojo „Girėnai“, kurios garbę gynė Artūras Jonuška, Dalius Jasevičius ir Mindaugas Labanauskas.

Po 3x3 turnyro vyko baudų mėtymo konkursas. Čia nenugalimas buvo M. Švelnys, pataikęs net devynias baudas iš dešimties mestų. Antras liko G. Jakas (8 iš 10), o trečias – D. Jasevičius, pataikęs septynis metimus.

Vėliau vyko tritaškių konkursas. Šioje rungtyje vėl pirmąją vietą iškovojo M. Švelnys, antras liko Ž.Brazaitis, trečias – Karolis Vilimaitis. Visi nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti JKSC taurėmis ir medaliais.

Atminimo dovanas varžybų dalyviams įsteigė kraštiečiai Pranas ir Edmas Dailidės. O kad girėniškiai būtų saugūs, jiems Girėnų bendruomenės pirmininkė Irena Sakalauskienė išdalino atšvaitus ir šviesą atspindinčias liemenes.

Po varžybų visi dalyviai sugrįžo į Girėnų bendruomenės centrą, kur tradiciškai Girėnų gaspadinės vaišino troškiniu ir gira.

Organizatoriai tradicijas tęsti ir varžybas surengti žadėjo ir kitais metais.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.