Pralaimėjo penktą kartą iš eilės

vytis ciza nuotr
Be Aurelijaus Pukelio, Šarūno Vingelio, Pauliaus Beliavičiaus ir Marijaus Užupio, kurie išvyko į pasaulinį 3x3 turą Saudo Arabijoje, besiverčiantis Šakių „Vytis“ toliau turi pripažinti varžovų pranašumą. Savaitgalį patyrė dar du pralaimėjimus ir išlieka su vienintele pergale šį sezoną.

Ketvirtadienį Eriko Kučiausko auklėtiniai savų žiūrovų akivaizdoje 84:99 (28:34, 23:22, 22:9, 11:24) neatsilaikė prieš Vilniaus „Perlo“ krepšininkus.
 
Šeimininkų neišgelbėjo fantastiškai rungtyniavęs Rokas Stankevičius. Aukštaūgis per 31 minutę pelnė 30 taškų (9/13 dvit., 4/5 trit.) ir atkovojo 6 kamuolius. Justas Sakalauskas pridėjo 23 (9/11 dvit.), Paulius Semaška 10 taškų (10 rez. perd., 5 kld.).

Dramatiškos rungtynės vyko ir išvykoje šeštadienį, tačiau fortūna buvo Molėtų „Ežerūno“ pusėje. Jie 79:76 (14:20, 22:28, 19:21, 24:7) įveikė Šakių „Vytį“, kuris pralaimėjo penktąjį kartą iš eilės.

Rezultatyviausiai susitikimo metu žaidė Domantas Vilys, surinkęs 18, Gabrielius Čelka pridėjo 17 (5/6 trit.), Paulius Semaška 13 (1/10 trit.), Rokas Stankevičius 11, Laurynas Miknevičius 9, Justas Sakalauskas 8 taškus (8 atk. kam.).

Šį ketvirtadienį išvykoje „Vytis“ susirungs su „Šilute“, o šeštadienį namuose kausis su „Jonava“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.