Klubo 20-mečiui paminėti – šventinis pasirodymas

audra kaledinis
Pagrindiniu renginio akcentu tapo klubo sportininkų, kurių būrys išties gausus, pasirodymas. Organizatorių nuotr.


Gruodžio 20 d. Šakių sporto klube „Audra“ vyko Kalėdinis dziudo pasirodymas skirtas klubo 20-mečiui paminėti. Jo metu kaip niekad gausiai susirinko ne tik klubo dziudo sportininkai, jų tėveliai, svečiai, bet ir darbuotojai.
 
Renginį atidarė klubo prezidentė Gintarė Bubnytė-Smirnovienė, trumpai priminusi klubo istoriją: kaip klubas susikūrė, kada buvo įsigytos ir atnaujintos patalpos, kokios veiklos nuo tada buvo vykdomos. Apie tai, kad klubas tapęs vaikų, jaunimo ir suaugusiųjų laisvalaikio praleidimo vieta byloja ir neįtikėtinas sportuojančiųjų amžiaus intervalas – nuo 4 iki 82 metų. O ką bekalbėti apie sportininkų pasiekimus ir klubo vardo garsinimą ne tik Lietuvoje, bet ir tarptautiniuose turnyruose užsienyje, apie įvykdytus per 100 įvairaus lygio projektų, begalę įvairiausių renginių, svečių būrius. Visa tai buvo pasiekta per 20 klubo veiklos metų.

Dar prieš pasirodymo pradžią buvo įteiktos padėkos klubo darbuotojams ir rėmėjams už nuoširdų bendradarbiavimą, tarpusavio supratimą, sąžiningą darbą bei paramą, be kurios neapseinama nė per vienas varžybas ar renginius.

Vis tik pagrindiniu renginio akcentu tapo klubo sportininkų pasirodymas, kuris priminė evoliuciją (trijų skirtingų amžiaus grupių pasirodymai, nuo mažiausių iki didžiausių). Daug teigiamų emocijų sukėlė pačių mažiausiųjų (4-6 metų) dziudo grupės pasirodymas, kuriame buvo pademonstruoti įvairūs elementai iš užsiėmimų, lavinantys jų koordinaciją, lankstumą, vikrumą. Vaikų nuoširdumas, atkaklumas, susikaupimas buvo įvertintas garsiais susirinkusiųjų plojimais. Pačius mažiausius pakeitė sportininkai iš pradedančiųjų grupės. Ryžtas, pasididžiavimas tvyrojo ore. Čia jau demonstruota aukštesnė dziudo technika, sudėtingesni elementai iš treniruočių. Galiausiai atėjo ir vyriausiųjų eilė. Pasirodymo metu sportininkai demonstravo aukščiausio lygio kovos technikos veiksmus, sporto klubo „Audros“ dziudo trenerio ir jo brolio triukai sulaukė garsių palaikymo šūksnių ir plojimų.

Renginio metu buvo mestas iššūkis ir pačių mažiausiųjų sportininkų tėveliams, kurie sudalyvavo rungtyje. Jiems teko kuo daugiau kartų iškelti į viršų savąsias atžalas. Kadangi tai sportinė rungtis, jos dalyviai buvo atitinkamai ir apdovanoti – medaliais.

Kalėdinį sporto klubo „Audra“ dziudo pasirodymą užbaigė sportininkų apdovanojimai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.