Su šakiškiais rungėsi ir jurbarkiškiai

osimas kaledinis
Vaikų dziudo čempionate iš viso susirungė apie 80 dalyvių, tarp kurių ne vieną prizinę vietą pelnė ir „Ošimo“ sportininkai. Organizatorių nuotr.


Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre vyko Šakių sporto klubo „Ošimas“ vaikų dziudo čempionatas, kuriame, be „Ošimo“ sportininkų, dalyvavo ir svečiai iš Jurbarko klubo „Pantera“. Iš viso čempionate susirungė 80 dalyvių.
 
Merginų grupėje savo kategorijose pirmąsias vietas iškovojo  Miglė Stikliūtė, Ariana Šuopytė, Jurita Janušytė, Gabija Saikevičiūtė, Evelina Stikliūtė, Austėja Matijošaitytė, Vakarė Eidukaitytė, Fausta Stankaitytė, Ieva Smirnovaitė, Emilija Andrijauskaitė. Vaikinų grupėje pirmąsias vietas užėmė šie sportininkai: Algirdas Sederevičius, Markas Bataitis, Petras Pijus Kaušius, Simas Maksvytis, Rokas Suodaitis, Haris Gustaitis, Ruslan Haiduk, Jokūbas Balkauskas, Vakaris Rudokas, Matas Janušis, Vygaudas Kaušius, Augis Povilaitis.

Antrąsias vietas vaikinų ir merginų grupėse iškovojo Dinara Bartkutė, Aušrinė Stikliūtė, Emilija Muleikaitė, Viltė Merkevičiūtė, Benita Eidikytė, Silvija Smolskytė, Deividas Natulkevičius, Džeisonas Milius, Dovydas Aukštuolis, Simas Maksvytis, Mantas Banaitis, Saulius Pijus Nikolaitis, Dominykas Mickus, Povilas Barborinas, Dominykas Natulkevičius, Kajus Žemaitis. Trečių vietų prizininkais tapo  Pijus Česnavičius, Kasparas Martinkus, Kristijonas Kazlauskas, Elegijus Milešinas, Joris Venslovaitis, Joris Merkevičius, Mantas Bacevičius, Žygimantas Bataitis, Kajus Bogovičius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.