Varžėsi teniso entuziastai

stalo tenisas siesartenuose
Renginį aplankiusi mokytojo Česlovo Vyšnevecko dukra Eglė (pirma iš dešinės) įsiamžino su visais varžybų dalyviais ir organizatoriais. Organizatorių nuotr.

Kovo 7 d. Siesartėnų pagrindinio ugdymo skyriuje vyko stalo teniso varžybos, skirtos mokytojo Česlovo Vyšnevecko atminimui. Iš viso prie teniso stalų stojo aštuoniolika šios sporto šakos entuziastų.
 
Tarp dalyvių buvo ir šešios moterys, iš kurių geriausiai sekėsi Sandrai Piliutytei iš Marijampolės profesinio rengimo centro Kudirkos Naumiesčio skyriaus, antrąją vietą laimėjo Aistė Puidokaitė (Duobiškiai), o trečiąją – Kamilė Indriūnaitė (Gelgaudiškis), kuri pasipuošė ir medaliu kaip jauniausia dalyvė.  

Turnyre dalyvavo 12 vyrų. Pirmą vietą laimėjo Mantas Gardziulevičius iš Kauno, antras liko – Edgaras Butvilas iš Gotlybiškių, trečią vietą iškovojo taip pat gotlybiškietis – Martynas Augaitis.

Medalis iškeliavo ir į vyriausio turnyro dalyvio – Valdo Šato – rankas.

Varžybose teisėjavo Aurelijus Marčiulionis. Nugalėtojams apdovanojimus įsteigė Šakių rajono savivaldybės Jaunimo kūrybos ir sporto centras, Šakių „Varpo“ mokykla.

Varžybų organizatorius Virginijus Povilaitis visus teniso entuziastus pakvietė susitikti ir kitąmet Siesartėnuose.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar prisiimti atsakomybę atsistatydinant yra tinkamas sprendimas?

klausimelis 04 12Danutė iš Paluobių:

Atsistatydinti – lengviausias kelias. Nemanau, kad toks požiūris yra teisingas. Geriau, kad ministrai patys išspręstų susidariusias problemas, nes iki jų kadencijos pabaigos liko labai mažai laiko. 

klausimelis 04 12 2

Vytautas iš Lepšių:

Nelabai. Jei prisidirbi, tai turi pats ir ištaisyt, išsisrėbt tą košę, o ne trauktis. Nors kas žino, kodėl taip nutinka. Gal ministrai nesusikalba su Vyriausybe.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.