Sportininkai pasipuošė medaliais

fortuna akmeneje
Šeštadienį Naujojoje Akmenėje vyko Lietuvos klasikinio štangos spaudimo su savo svoriu čempionatas, kuriame jėgas išbandė ir medaliais pasipuošė Šakių sporto klubo „Fortūna“ sportininkai.

Sportininkai vyrai spaudė svėrimo metu užfiksuotą savo svorį, o moterys – pusę svėrimo metu užfiksuoto savo svorio.
 
Du medalius iškovojo Giedrė Vidžiūnienė, kuri svorio kategorijoje iki 72 kg tapo Lietuvos čempione veteranų amžiaus grupėje ir užėmė trečią vietą tarp suaugusių (OPEN). Giedrė 36 kg štangą išspaudė 33 kartus. Svorio kategorijoje iki 66 kg, kaip visada, čempioniškai pasirodė Vidmantas Baublys. Jis 63 kg štangą išspaudęs 31 kartą nugalėtoju tapo veteranų grupėje ir pasipuošė antros vietos medaliu. Klubo treneris Rimantas Simokaitis startavo veteranų grupėje svorio kategorijoje virš 105 kg. Jis 105 kg sveriančią štangą išspaudė 24 kartus ir tapo Lietuvos čempionu. Šių varžybų debiutantė Karolina Leščevičiūtė 25 kg išspaudusi 16 kartų suaugusių amžiaus grupėje svorio kategorijoje iki 52 kg užėmė penktą vietą. Iš viso varžybose dalyvavo apie 150 sportininkų.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.