„Vytis“ laimėjo dukart iš eilės

Praėjusi savaitė Šakių „Vyčio“ krepšininkams Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionate buvo sėkminga – laimėtos dvejos rungtynės iš eilės ir su devyniomis pergalėmis bei trimis pralaimėjimais pakilta į 4-ąją turnyrinės lentelės poziciją.

Itin rezultatyviai žaidę Eriko Kučiausko auklėtiniai ketvirtadienį namuose rezultatu 108:77 (25:22, 29:18, 33:14, 21:23) nušlavė Mažeikių „Erelių“ krepšininkus. Naudingiausias viso turnyro žaidėjas Aurelijus Pukelis žaidė rezultatyviausiai bei surinko 24 taškus (7/7 dvit., 33 naud. bal.). Darjušas Lavrinovičius pelnė 16 (5/5 dvit., 7 atk. kam., 24 naud. bal.), Kšištofas Lavrinovičius pridėjo 17 (4/6 dvit., 22 naud. bal.), o Gabrielius Čelka – 18 (6/7 dvit. 13 naud. bal.) taškų. Tuo metu, komandos senbuvis Paulius Beliavičius rezultatyvumu nepasižymėjo, tačiau pasiekė asmeninį karjeros rekordą – atliko net 13 rezultatyvių perdavimų. Taip buvo pasiektas ir klubo istorinis rekordas – 32 rezultatyvūs perdavimai.
 
Šeštadienį išvykoje vykusiose rungtynėse po itin atkaklios, pratęsimo pareikalavusios kovos, rezultatu 78:82 (15:16, 23:17, 16:22, 16:15, 8:12) buvo įveikti Telšių krepšininkai. Pergalę lėmė paskutinę rungtynių minutę pataikytas Pauliaus Semaškos tritaškis. Šiose rungtynėse ir vėl žibėjo ir į pergalę vedė A. Pukelis, kuris surinko net 28 taškus (9/14 dvit., 9 atk. kam., 35 naud. bal.), o nuo jo mažai atsiliko ir D. Lavrinovičius, pelnęs 23 taškus (9/14 dvit., 9 atk. kam., 21 naud. bal.).

Artimiausios dvejos Šakių klubo rungtynės ketvirtadienį namuose su Vilniaus „Perlu Energija“ ir šeštadienį išvykoje su Klaipėdos „Neptūno-Akvaservis“ krepšininkais yra nukeliamos dėl keturių Šakių „Vyčio“ žaidėjų (P. Beliavičiaus, G. Čelkos, A. Pukelio ir Šarūno Vingelio) dalyvavimo tarptautiniame trijulių (3x3) krepšinio turnyre Saudo Arabijoje gruodžio 18–19 dienomis.

Dėl to artimiausia šakiečių kova vyks gruodžio 21-ąją su Joniškio „Delikateso“ komanda.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.