Ir su naudingiausiu žaidėju varžovų palaužti nepavyko

lavrinovicius k
Praėjusios savaitės naudingiausiu lygos žaidėju tapo „Vyčio“ puolėjas Kšištofas Lavrinovičius (su kamuoliu). D. Lukštos nuotr.


Iš praėjusią savaitę turėtų žaisti dvejų rungtynių dėl Covid-19 grėsmės (nukeltos varžybos su Jonavos CBet) „Vyčiui“ į aikštelę pavyko išbėgti tik kartą. Tačiau susitikimas nebuvo sėkmingas – nutrūko šešių iš eilės pergalių serija.
 
Šeštadienį namuose „Vytis“ priėmė Kauno „Žalgirio-2“ ekipą, kuri rezultatu 70:64 įrodė savo pranašumą. Nors iki varžybų pabaigos likus dviem minutėms „Vytis“ ir kvėpavo kauniškiams į nugaras, pergalės pelnyti nepapavyko, nes jaunieji žalgiriečiai rungtynių pabaigą sužaidė sėkmingiau.

„Vyčio“ nuo pralaimėjimo neišgelbėjo ir Aurelijus Pukelis, kuris per 24 minutes surinko 16 taškų (4/6 dvit., 2/3 trit., 2/2 baud.), atkovojo bei prarado po 5 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir surinko 16 naudingumo balų. Karolis Kokoška (5 atk. kam.) ir Paulius Beliavičius pridėjo  po 11 taškų, Kšištofas Lavrinovičius 9, Darjušas Lavrinovičius 8 (2/8 trit., 6 atk. kam., 4 per. kam.).

Šiuo metu šeštoje turnyrinės lentelėje esančio „Vyčio“ sąskaitoje – 13 pergalių ir keturi pralaimėjimai.

Beje, naudingiausiu NKL–VIKINGLOTTO praėjusios savaitės krepšininku tapo Šakių „Vyčio“ puolėjas Kšištofas Lavrinovičius.

Jis ankstesnę savaitę per dvejas rungtynes vidutiniškai žaidė po 27 minutes ir pelnė po 15,5 taško, atkovojo po 8,5 kamuolio, atliko po 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo po 5,5 pražangos ir rinko po 22 naudingumo balus.

Mače su Joniškio „Delikatesu“ 41-erių aukštaūgis surinko dvigubą dublį – įmetė 11 taškų bei sugriebė 12 kamuolių.

Tuo metu akistatoje su „Gargždais“ 210 cm ūgio krepšininkas įsirašė 20 taškų ir 25 naudingumo balus bei taip užfiksavo asmeninius rekordus NKL–VIKINGLOTTO.

Jau šiandien išvykoje „Vytis“ susitiks su „Gargždais“, o šeštadienį namuose turėtų susitikti su Joniškio „Delikatesu“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.