Jėgas demonstravo čempionate

audra veikla
Daugeliui laimėtojų tai buvo pirmosios varžybos, tad pergalės skonis jiems buvo ypač saldus. Organizatorių nuotr.


Birželio 11 d. sporto klube „Audra“ vyko kovos menų festivalis „Šakių rajono atviras moksleivių dziudo čempionatas“, kurio tikslas populiarinti dziudo sporto šaką tarp moksleivių, kelti sportuojančių meistriškumą ir palaikyti draugiškus santykius su kitais sporto klubais. Į svečius atvyko Marijampolės sporto centro sportininkai su trenerėmis.
 
Daugeliui klubo sportininkų tai buvo pirmosios varžybos, tad draugų palaikymo šūksniai buvo išties labai reikalingi, o laimėtos pergalės išties saldžios. Pirmąsias vietas tarp mergaičių skirtingose svorio kategorijose  laimėjo: Simona Smirnovaitė (svorio kategorija 36 kg), Karina Kardauskaitė (40 kg) ir Veronika Tarnauskaitė (virš 40 kg). Antrosios vietos atiteko: Paulinai Smirnovaitei (32 kg), Rūtai Kulikauskaitei (40 kg) ir Sniegei Kulikauskaitei (virš 40 kg). Trečią vietą laimėjo Vesta Rindzevičiūtė (36 kg). Tarp berniukų pirmųjų vietų nugalėtojais tapo Emilis Rindzevičius (24 kg), Mantas Užupis (27 kg), Danielius Žilionis (38 kg), Jokūbas Sadauskas (42 kg), Dovydas Buikus. Sidabro medaliais pasipuošė Benas Tiškevičius (24 kg), Lukas Tiškevičius (38 kg), Augustas Kluonius (42 kg) ir Laimutis Stonkus (virš 42kg). Bronzos medaliais pasipuošė Jokūbas Smirnovas (24 kg), Gabrielius Žindžius (24 kg), Eimantas Dapkevičius (24kg), Laurynas Radzevičius (34 kg), Joris Grybas (34 kg), Evaldas Patašius (42 kg).

Dar prieš apdovanojant čempionato nugalėtojus klubo sportininkams išsilaikiusiems 6 kuy diržų egzaminą buvo įteikti pažymėjimai ir Budo pasai.

Varžyboms vaikus paruošė treneriai Kęstutis Smirnovas ir Tautvydas Antanaitis.

Kovos menų festivalis „Šakių rajono atviras moksleivių dziudo čempionatas“ vyko įgyvendinant projektą „Fizinis aktyvumas – geriausias žmogaus „pirkinys“. Projektas bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, Švietimo mainų paramos fondas ir Centrinė projektų valdymo agentūra.

„Draugo“ inf.



Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.