Sportiškiausia – Šakių seniūnija

seniunu rungtis
Įvairiose rungtyse savo pranašumą bandė įrodyti ne tik seniūnijų komandos, bet progą išbandyti savo jėgas krepšinio aikštelėje turėjo ir patys seniūnai – jie mėtė baudas. G. Matusevičiaus nuotr.


Praėjusį šeštadienį po pandeminės metų pertraukos Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro bazėje vėl įvyko seniūnijų sporto žaidynės Mero taurei laimėti. Žaidynėse rungėsi devynių iš keturiolikos seniūnijų komandos.
 
Sportininkai rungtyniavo krepšinio 3x3, tinklinio, futbolo, stalo teniso ir smiginio varžybose.

Krepšinį geriausiai žaisti sekėsi Plokščių seniūnijos komandai, antri liko griškabūdiečiai, o trečią vietą užėmė Žvirgždaičių seniūnija.

Tinklinio rungtyje pirmą vietą iškovojo Lukšių seniūnija, antrą – Šakių, trečią – Griškabūdžio komanda.

Futbole pirmoje vietoje buvo Gelgaudiškio komanda, antrieji liko šakiečiai, o trečioje vietoje – Kidulių seniūnijos komanda.

Kol vieni rungėsi lauke, kiti turėjo ką veikti ir sporto centro viduje. Stalo teniso rungtyje pirmas vietas užėmė Dainius Indriūnas (Gelgaudiškio sen.) ir Aistė Puidokaitė (Šakių sen.), antri liko Martynas Augaitis (Šakių sen.) ir Ligita Palubinskaitė (Griškabūdžio sen.), trečias vietas laimėjo Valdas Palubinskas (Griškabūdžio sen.) ir Rasa Bakšinskienė (Sintautų sen.). Smiginio rungtyje geriausiai sekėsi Gintautui Kutui (Šakių sen.) ir Simonai Andziulevičiūtei (Lukšių sen.), antras vietas laimėjo Tomas Makūnas (Lukšių sen.) ir Ingrida Jakaitienė (Sintautų sen.), trečias vietas iškovojo Nojus Duoba (Sintautų sen.) ir Skirma Miliūtė (Šakių sen.).

Komandinėje įskaitoje Šakių rajono mero taurę iškovojo Šakių seniūnija, antrą vietą užėmė Griškabūdžio seniūnija, tretieji – Lukšių seniūnija.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.