„Audra“ paminėjo jubiliejų (FOTO)

smirnovas audraŠakių dziudo sporto klubas „Audra“ paminėjo savo veiklos dešimtmetį. „Pradžia buvo labai sunki, ir kad papasakočiau visą klubo istoriją, nusprendžiau išleisti knyga „Siekiant kūno ir sielos harmonijos“,- oficialiame renginyje kalbėjo klubo prezidentas, rajono tarybos narys Kęstutis Smirnovas.

Nuotr. „Audros“ prezidentui K.Smirnovui pagyrų negailėjęs rajono meras J.Bertašius sakė, kad klubas atlieka didžiulį darbą.

Pagerbti klubo vadovybės ir sportininkų susirinko gausus būrys svečių: Seimo nariai Mindaugas Bastys ir Žilvinas Šilgalis, rajono ir miesto vadovai, Lietuvos bušido ir jogos federacijų atstovai, rėmėjai. Visiems jiems K.Smirnovas įteikė savo knygą.
 
Klubo prezidentas K. Smirnovas daug gražių žodžių išsakė „Audros“ sportininkams, per dešimtmetį iškovojusiems daug puikių pergalių. Klubo veikla džiaugėsi ir rajono meras Juozas Bertašius. „Atlikote ir atliekate sudėtingą darbą, o mes, rajono vadovai, kiek galėsime, visada padėsime“,- teigė rajono meras.

Kad sporto reikšmė didžiulė, pripažino ir abu Seimo nariai. „Sportas – geriausias valstybės įvaizdžio formuotojas. Esu įsitikinęs, kad daug geriau yra investuoti į sportą nei į kalėjimus ar gydymo įstaigas“,- kalbėjo Seimo narys Ž.Šilgalis, parlamente vadovaujantis Jaunimo ir sporto reikalų komisijai.

Jam antrino ir M.Bastys „Sporto reikšmė – didžiulė. Žinau, kad Kęstutis Smirnovas tai puikiai supranta ir ugdo jaunąją kartą. O šis klubas be tavęs negyvuotų“,- pagyrų klubo vadovui negailėjo M.Bastys.

Kad K.Smirnovas yra geras sportininkas ir politikas, teigė žinojęs ir savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus vedėjos pavaduotojas Elvydas Pauliukėnas. „O dabar dar sužinojome, kad esi ir geras rašytojas“,- sveikindamas K.Smirnovą knygos išleidimo progą kalbėjo E.Pauliukėnas,  kartu išgirsdamas pažadą, kad „Audros“ vadovas turi ir daugiau kūrybinių sumanymų.

O „Audros“ klubo sportininkai susirinkusiems paruošė puikią sportinę programą. Klubo nariai bei jų draugai demonstravo dziudo, bušido, aikido, jogos parodomąsias programas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.