„Vytis“ patyrė dar du pralaimėjimus

Praėjusį ketvirtadienį bei šeštadienį Šakių „Vytis“ sužaidė dvejas rungtynes prieš Marijampolės „Sūduva-Mantinga“, tačiau abu kartus pasipriešinti varžovui neįstengė.

„Vytis“ rungtynių metu namuose iššvaistė solidų pranašumą ir po permainingos kovos 76:89 (18:9, 27:20, 20:31, 11:29) turėjo pripažinti Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ pranašumą.
 
Komandos gretose rezultatyviausiai žaidė Paulius Beliavičius (5 rez. perd.) ir Aurelijus Pukelis (12 atk. kam.) surinkę po 16 taškų, Paulius Semaška pridėjo 14 (4 rez. perd.), Karolis Kokoška – 12 (4/7 trit.) taškų.

Šeštadienį su ta pačia marijampoliečių ekipa „Vytis“ susitiko išvykos rungtynėse, tačiau rezultatu 63:78 (17:25, 15:17, 20:24, 11:12) ir vėl jiems pralošė.

Šakių ekipos gretose rezultatyviausias buvo 15 taškų surinkęs A. Pukelis (10 atk. kam., 24 naud. bal.), K. Kokoška pelnė 14, Augustinas Mikštas – 10 (7 atk. kam.) taškų.

Šio sezono sąskaitoje „Vytis“ turi šešias pergales ir aštuonis pralaimėjimus bei yra aštuntoje turnyrinės lentelės vietoje.

Lapkričio 25 d. namuose „Vytis“ susitiks su „Gargždais“, o lapkričio 27 d. išvykoje žais prieš „Telšius“.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.