Į Šeimų šventę sugužėjo norėdami praskaidrinti kasdienybę

seimu svente vejas
Šeimų šventėje jėgas įvairiose rungtyse išbandė daugiau nei 40 klubo narių ir artimiausių bičiulių. Pralaimėjusių nebuvo – visi sulaukė apdovanojimų ir nestokojo puikios nuotaikos. Organizatorių nuotr.

Praėjusį šeštadienį sporto ir laisvalaikio klubas „Vėjas“ savo narius ir artimiausius bičiulius sukvietė į Šeimų šventę, kurioje netrūko ne tik geros nuotaikos, bet ir įvairių rungčių ir, žinoma, sportinio azarto. Pirmam blynui neprisvilus, beveik neabejojama, kad šventė galėtų tapti tradicine arba net skirta platesniam visuomenės ratui.
 
Pasak vieno iš renginio sumanytojų, klubo nario Valdo Staugaičio, mintis surengti šventę gimė iš noro labiau sutelkti klubo bendruomenę, ją paaktyvinti. Tuo labiau, kad žiemą dviračiais klubiečiai nevažiavo, visus išvargino ir karantinas, trūko renginių, dabar slogias nuotaikas kelia karas Ukrainoje, tad norėta bent kažkiek praskaidrinti nuotaiką ir pabėgti nuo blogų minčių.

Šią idėją noriai sutiko ir kiti klubo nariai, tad į Šeimų šventę susirinko daugiau nei 40 klubo narių ir artimiausių draugų. Pasak V. Staugaičio, įvairias rungtis atliko 12 šeimų ir visai nesvarbu, ar tu mažas, ar vyresnio amžiaus – visi šventėje buvo lygūs. Mažiausiam šventės dalyviui kone dveji metukai, o jauniausias dviratininkas buvo ketverių, tad išties šauni klubo karta auga.

Pirmiausia dviratininkai stojo prie figūrinio važiavimo starto linijos, išbandė jėgas dviračių estafetėje, salėje buvo mėtoma į krepšį, išbandomas taiklumas ir su girtumą imituojančiais akiniais, sportines rungtis kvietė atlikti ir Justė Šilingė. Žinoma, koks renginys be klubo nario Mariaus Pavalkio, kuris puikiai sudirigavo šventės eigą. Nuošaly neliko ir nuolatinis klubo draugas – Šakių visuomenės sveikatos biuras, o klubo vadovas Mindaugas Balčiūnas džiaugėsi darnia komanda ir galimybe be organizacinio streso stebėti renginį. Šeimų šventėje pralaimėjusių nebuvo, tad tiek dideli, tiek maži džiaugėsi medaliais bei rėmėjų prizais.

Kadangi šventė ne tik pateisino, bet ir pranoko lūkesčius, svarstoma, jog ji galėtų vykti kasmet ir suburti ne tik „Vėjo“ klubo narius, bet ir platesnę Šakių visuomenės dalį.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.