Iš grappling turnyro – su pergalėmis

Gegužės 7 d. Klaipėdoje vyko Tarptautinis grappling imtynių turnyras „Klaipėda Open“, kuriame dalyvavo būrys Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkų, gerų rezultatų pasiekė ir „Ošimo“ sportininkai.

„Audros“ sportininkai dalyvavo NoGi (be kimono) ir Gi (su kimono) disciplinose. NoGi disciplinoje  atitinkamose svorio kategorijose pirmąsias vietas iškovojo Jokūbas Smirnovas ir Paulina Smirnovaitė. Gi disciplinoje savo svorio kategorijose pirmas vietas iškovojo P. Smirnovaitė, Rūta Kulikauskaitė, Sniegė Kulikauskaitė, J. Smirnovas, Mantas Jasevičius, Dovydas Buikus, Danielius Žilionis. Antrąsias vietas iškovojo Karina Kardauskaitė, Nojus Leveckis, Joris Grybas, Laimutis Stonkus, Augustas Bikmanas. Trečiąsias vietas užėmė Nedas Šilkauskas ir Eimantas Dapkevičius.
 
Puikius rezultatus meistrų amžiaus grupėje pademonstravo ir sporto klubo „Audra“ sportininkas, treneris Rolandas Janavičius. Jis NoGi ir Gi disciplinose iškovojo pirmąsias vietas. Taip pat varžybinės patirties turnyre pasisėmė Airimas Ambruževičius, Danielius Onusaitis ir Emilis Šimoliūnas.

Šakių sporto klubui „Audra“ atstovaujantys sportininkai turnyre iškovojo antrą vietą komandinėje įskaitoje.

Sportininkus varžyboms paruošė treneriai Kęstutis Smirnovas, Tautvydas Antanaitis ir Rolandas Janavičius.

Gerų rezultatų čempionate pasiekė ir „Ošimo“ sportininkai. NoGi kategorijoje pirmas vietas iškovojo Ariana Šuopytė, Jurita Janušytė, Sandra Bacevičiūtė, antrą vietą užėmė Vakarė Jablonskytė.

Gi kategorijoje pirmą vietą užėmė S. Bacevičiūtė, antras vietas laimėjo A. Šuopytė, V. Jablonskytė, o trečia – J. Janušytė.

Sportininkes turnyrui parengė sporto klubo „Ošimas“ prezidentas Vytautas Smirnovas.

Turnyre jėgas išbandė ne tik sportininkai iš Kauno, Šakių, Vilniaus, Ukmergės, Plungės, Šilutės, Švenčionių, Marijampolės, Pakruojo, Šiaulių, Klaipėdos, bet ir Danijos, Latvijos.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.