Kriūkuose atletai demonstravo sportinius sugebėjimus

kriukai sparta
Po 16 čempionatų Kriūkų futbolo komanda šiemet nusileido Šakių „Spartai“, tačiau šakiečių džiaugsmas sukėlė teigiamas emocijas ir vietiniams sirgaliams. Organizatorių nuotr.


Tradiciškai Kriūkų miestelio šventėje aidėjo sportininkų balsai. Šiemet čia konkuravo ne tik futbolo ir krepšinio komandos, bet varžėsi tenisininkai, rankų lenkėjai bei giros kilnotojai.
 
Šiemet futbolo varžybose dalyvavo keturios komandos: Kriūkų „Šilo meistrai“, Šakių „Sparta“, Kauno „Nadruvis“ ir Veiverių „Pozityvūs“. Lilija Liutvinienė, viena iš varžybų organizatorių, tikino, kad Šakių „Spartos“ pergalė nenuliūdino kriūkiečių – ilgamečiai čempionai po 16 laimėtų turnyrų nusileido Šakių sportininkams.

Krepšinio 3x3 varžybose rezultatyviausiu žaidėju tapo Jokūbas Duoba, I vietą užėmė komanda „Su nauju AMG“, o „Senjorai“ nusileido komandai „Kriūkai valdo“.

Rankų lenkimo varžybas organizavo, mokė ir  dalijosi patirtimi daugkartinis čempionas Romutis Pališkis ir Tautvydas Jasaitis.

„Tokias varžybas organizavome pirmą kartą, o jos sulaukė didelio susidomėjimo“, – sako L. Liutvinienė.

Stalo teniso rungtyje triumfavo Dainius Indriūnas, II vietą užėmė Saulius Jonaitis, o jam nusileido Vilius Mončiunskas.

Rankų lenkime čempiono titulą pelnė Albertas Šareika, dažnai dalyvaujantis rankų lenkimo varžybose tarp seniūnijų. Antrąją vietą iškovojo Dovydas Andriukaitis, prieš metus tapęs Lietuvos jaunimo rankų lenkimo čempionu kaire ranka. Trečias liko Modestas Šalnaitis. Tarp moterų nugalėjo Laimutė Jokūbauskienė, jai nusileido Daiva Štolcienė, o III vietą iškovojo Dangira Dailidienė.

Giros kėlimo rungtis buvo sėkminga pirmąją vietą iškovojusiam Egidijui Vaitiekaičiui, antras liko Vygantas Mikšta, o trečia vieta džiaugėsi Ramūnas Štolcas.

Milda Čebanauskaitė

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.