Kiduliuose šurmuliavo Joninių sporto žaidynės

kiduliaiKiduliuose vyko sporto šventė, kuri į miestelį sukvietė daugiau nei tris šimtų įvairių sporto šakų mylėtojų. Tai tradicinis renginys, kasmet pritraukiantis vis daugiau žmonių. Šią gražią tradiciją pradėjo Kidulių miestelio futbolininkai, vėliau pasivadinę „Elodena”.

Nuotr. Tinklinio aikštelėje rungėsi net devynios komandos. Pirmoji buvo Maciukevičių šeima.

Praėjusiais metais šį renginį organizavo Kidulių sporto klubas „Brig”, o šiemet – „Šakių futbolo lyga“ ir Jurbarko klubas ,,Geras“.

Pirmieji į stadioną žengė futbolininkai. Varžybose dalyvavo net dvylika komandų iš Pagėgių, Jurbarko, Šakių, Kriūkų ir Kazlų Rūdos. Po ilgo ir varginančio futbolo maratono mažajame finale dėl trečiosios vietos susitiko Gelgaudiškio ir Kidulių ekipos. Po baudinių serijos pergalę šventė Kidulių ,Elodenos“ komanda.
 
Dėl pirmosios vietos, kaip ir pernai, rungėsi Kriūkų  „Ankalnių“ ir Jurbarko „Vulkano“ komandos. Nugalėtojai paaiškėjo taip pat tik po baudinių serijos. Jais tapo Jurbarko komanda.

kiduliai2Reikia paminėti, jog labai neblogai pasirodė komandos iš Pagėgių, Jankų ir Šakių, bet patekti į tolimesnį etapą jiems pritrūko sėkmės.

Nuotr. Krepšinio turnyre „trys prieš tris“ vyko atkaklios kovos. Nugalėjo Šakių ir Jurbarko komandos.

Atkaklios kovos vyko ir krepšinio „trys prieš tris“ varžybose, kur jėgas išmėgino dešimt komandų. Grupėje iki šešiolikos metų amžiaus nugalėjo komanda iš Šakių skambiu pavadinimu „Kas kam neaišku“, antroje vietoje liko Kidulių „Kazino“.

Vyresniųjų žaidėjų kovos buvo labai atkaklios. Trečiąją vietą užėmė Šakių „Mėgėjai“, antroje -  Jurbarko „Ilgas trumpas“. Nugalėtojais tapo jurbarkiečių komanda „Kampas“.

Mini futbolo turnyre „trys prieš tris“ visas prizines vietas iškovojo Jurbarko jaunimas. Pirmoje vietoje – „Šveicarija“, antroje vietoje liko „Vulkanas“, trečioje – „Kanopa“.

Kovos vyko ir tinklinio aikštelėje . Čia norą dalyvauti pareiškė devynios komandos. Pirmąją vietą iškovojo Maciukevičių šeima iš Pagėgių , antroje - Šakių komanda „Oho kokie jie“, o trečioji vieta atiteko Smalininkų sportininkams.

Renginyje netrūko prizų ir siurprizų, gražios muzikos ir puikios nuotaikos. Vyko smiginio varžybos, kuriose mėtant strėlytes į taikinį daugiausiai taškų surinko Kęstutis Švedas. Jis laimėjo dėžę alaus.

Kamuolio žongliravimo rungtį laimėjo Jurbarko „Vulkano” komandos žaidėjas Karolis Čeberka, kuris kamuolį išmušinėjo 93 kartus.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.