Pliažo tinklininkai išsidalijo apdovanojimus (FOTO)

tinklinisPraėjusį savaitgalį Valiulių tvenkinio aikštelėje vyko tradicinės rajono pliažo tinklinio varžybos. Šį kartą į startą stojo devynios komandos.

Nuotr. Pirmąją vietą iškovojo Šakių komanda „MEN“, kuriai atstovavo ir T.Butkus (dešinėje), M.Labanauskas ir E.Kazlauskas.

Sportininkai, varžybas pradėję rytmetį, jas baigė tik prieš pat vidurnaktį. Iš viso tą dieną buvo sužaistos 36 rungtynės.

Šiemetinį turnyrą laimėjo Šakių komanda „MEN“, kuriai atstovavo M.Labanauskas, T.Butkus ir E.Kazlauskas. Antroje vietoje – praėjusių metų čempionai „KKK“. Šios komandos garbę gynė K.Chokas, M.Kurčenkovas ir R.Kičas. Trečioje vietoje – „PUF“. Šiai komandai atstovavo S.Valaitis, D.Vitkauskas ir M.Vilkaitis. Ketvirti – Šakių „Sakalai“, kuriems atstovavo R.Sakalauskas bei broliai A ir E.Chokai.
 
 
Varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti rajono savivaldybės įsteigtas prizais ir medaliais, o komanda nugalėtoja – ir tinklinio kamuoliu.

Šis turnyras parodė, kad pliažo tinklinis rajone tampa vis populiaresnis ir masiškesnis, varžybose dalyvauja vis daugiau jaunimo. Planuojama, kad rugsėjo mėnesį bus surengtos sezono uždarymo varžybos, kuriose dalyvaus pajėgiausios komandos.

Pliažo tinklinio entuziastai taip pat pageidautų, kad Valiulių paplūdimyje atsirastų dar viena pliažo tinklinio aikštelė – tada ši sporto šaka taptų dar populiaresnė.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Miškasodis: kiek tai prasminga ir reikalinga?

klausimelis 04 23Rimas iš Gelgaudiškio:

Nemažai esu medžių per gyvenimą pasodinęs, nors ne miškininkystėje dirbu. Esu gelgaudiškietis, todėl rūpi Gelgaudiškio miško likimas. Mačiau, kaip žūsta miškas. Bet toks gyvenimas. Mums gal ir atrodė, kad reikėjo anksčiau sergančius medžius pjauti. Faktas, kad yra išnykę didžiuliai miško plotai, bet tam yra specialistai. Nuomonės gelgaudiškiečių išsiskyrė: vieni šaukia, kodėl mišką išpjovė, bet jau miškas buvo miręs. 

klausimelis 04 23 2

Danutė iš Gelgaudiškio:

Džiaugiuosi, kad vyko miškasodžio akcija. Nesu anksčiau dalyvavusi ir medžių ne itin daug pasodinusi. Dėl miškų kirtimo išties daug nuomonių, yra prieštaraujančių plyniems miško kirtimams. Manau, jeigu jau medžius kokios kirvarpos graužia, būtina šalinti, bet po to reikia ir atsodinti. Dalyvavau, nes man rūpi, kad vaikai ir proanūkiai turėtų kur žemuogių ar grybų pasirinkti, augtų kuo sveikesnėje aplinkoje.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.