Lietuvos Dziudo žaidynių finalinės varžybos

dziudoLietuvos jaunučių dziudo žaidynių finalinės varžybose, vykusiose Elektėnuose, kovėsi geriausi šalies dziudo sportininkai. Šiose varžybose iš šakiečių geriausiai pasirodė Ernestas Musvydas, užėmęs penktąją vietą.

Nuotr. Rugsėjo 25 dieną Elektrėnuose vyko Lietuvos jaunučių dziudo žaidynių finalinės varžybos.

Rugsėjo 25 dieną Elektrėnuose vyko Lietuvos jaunučių dziudo žaidynių finalinės varžybos. Jose dalyvavo sportininkai iš visos Lietuvos. Į varžybas pateko tik stipriausi sportininkai, iškovoję prizines vietas savo zonose, po keturis sportininkus skirtingose svorio kategorijose.

Šakių JKSC ir dziudo sporto klubui „Audra“ atstovavo penkių sportininkų komanda, tai trenerio Kęstučio Smirnovo treniruojami Rokas Čikanavičius, Marijonas Dubickas, Ernestas Musvydas, Saulius Švilpa ir Arnas Rindzevičius.
 
Varžybose geriausiai sekėsi Ernestui Musvydui (iki 60 kg), kuris užėmė penktąją vietą. Taip pat gana gerai pasirodė Saulius Švilpa (iki 66 kg) ir Arnas Rindzevičius (iki 73 kg), jie užėmė septintąsias vietas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.