Rajono moksleivių dziudo pirmenybės

Spalio 8 dieną Šakių dziudo sporto klubo „Audra“ sporto salėje vyko Šakių rajono moksleivių dziudo pirmenybės.

Pasak „Audros“ klubo prezidento Kęstučio Smirnovo, varžybomis siekiama populiarinti dziudo sporto šaką moksleivių tarpe, kelti sportuojančiųjų meistriškumą, palaikyti draugiškus santykius su kitais sporto klubais.

Sportininkai varžėsi 12 skirtingo svorio kategorijų. Pirmųjų vietų laimėtojais savo svorio kategorijose tapo: Rūta Šimkutė (svorio kategorijoje iki 28 kg), Solveiga Grigytė (iki 52 kg), Titas Mykolaitis (iki 27 kg), Donatas Klimovas (iki 30 kg), Eimantas Ručinskas (iki 32 kg), Edvinas Lazickas (iki 34 kg), Regimantas Kopica (iki 36 kg), Augustas Ūsas (iki 38 kg), Deimantas Sluoksnaitis (iki 42 kg), Almantas Liepuonius (iki 46 kg), Aurimas Juknaitis (iki 50 kg), Tautvydas Gumauskas (iki 55+ kg).

Prizines vietas iškovojusius sportininkus klubo prezidentas Kęstutis Smirnovas apdovanojo diplomais ir medaliais.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip atsikratote žaliosiomis atliekomis?

klausimelis 04 16Dalė iš Griškabūdžio:

Lapus, daržovių atliekas kompostuojame. Po to kompostą naudojam ant daržo. Nugenėtas medžių šakas patys susismulkinam ir naudojam kaip kurą. Žinau, kad žaliąsias atliekas galima vežti į tam skirtas aikšteles. Bet kai kaime gyveni, tai nereikia niekur vežti. Be to, tokių atliekų nedaug ir susidaro. Nupjauta žolę dedu apie medelius, krūmus. 

klausimelis 04 16 2

Ilma iš Šakių:

Šiuo metu gyvenu bute. Tad dėl žaliųjų atliekų tvarkymo ir rūpesčių neturiu. Jeigu tvarkomės, pasigrėbiam apie daugiabutį, tai sukraunam į krūvas, kurias po to išveža seniūnija. Be abejo, žinom, kad reikia atsakingai ir gamtoje elgtis poilsiaujant, todėl ir laužą tik tam skirtose vietose kūrenam, dar ir šiukšles, kitų paliktas, surenkam.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.