Šakiečiai - M. Paulausko krepšinio turnyro nugalėtojai

jksc_komandaGruodžio 8 dieną Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre vyko IV -asis respublikinis mokinių krepšinio turnyras, olimpinio čempiono Modesto Paulausko taurei laimėti. Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro komanda tapo turnyro nugalėtoja.

Nuotr. Olimpinio čempiono M. Paulausko krepšinio turnyre pirmoji vieta atiteko Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro komandai.

Turnyre dalyvavo vaikinų, gimusių1996 m., komandos iš Raseinių, Vilkaviškio, Kėdainių ir Šakių rajonų. Finale Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro komanda (trenerė Roma Paškevičiūtė), įveikusi Vilkaviškio sporto mokyklos komandą (treneris Nerijus Žaliabarštis), laimėjo turnyrą.

Kovoje dėl trečiosios vietos varžybas laimėjo Raseinių sporto centro komanda (treneris Vytautas Jankauskas). Ketvirtoji liko Kėdainių sporto centro komanda (treneris Saulius Gaurilčikas).
 
Naudingiausiu turnyro žaidėju pripažintas šakietis Lukas Damušis, rezultatyviausiu - Marijus Siegel (Šakiai). Jie buvo apdovanoti specialiais Šakių rajono mero Juozo Bertašiaus įsteigtais prizais.

Tritaškių ir baudų metimo konkursuose nugalėtojais tapo Linas Jakimavičius (Raseiniai) ir Giedrius Tamošaitis (Šakiai).

Turnyro dalyvius pasveikino ir apdovanojimus įteikė olimpinis čempionas Modestas Paulauskas, rajono meras Juozas Bertašius, Seimo narys Mindaugas Bastys, Lietuvos mokinių ir studentų sporto centro direktorė Ona Babonienė, Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas, Lietuvos mokinių krepšinio lygos direktorius Dainius Čiuprinskas, „Aukuro“ mokyklos direktorius Rolandas Kučiauskas.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pakanka sporto infrastruktūros rajone?

klausimelis 04 19Arūnė iš Griškabūdžio:

Ne. Griškabūdyje nieko nėra. Mokyklos stadionui reikėtų labai didelio remonto. Ten yra krepšinio aikštelė, bet aš krepšinio nežaidžiu. Atvykdavau pasportuoti į Šakius. Lankiausi baseine ir treniruoklių salėje. Šakiuose reikėtų daugiau dviračių takų, nes nelabai yra kur važiuoti. 

klausimelis 04 19 2

Milda iš Šakių:

Nepakanka. G alėtų būti daugiau. Labai trūksta dviračių takų. Daug metų laukiam dviračių tako Šakiai–Lukšiai. Girdėjau apie Šakių „Varpo“ mokyklos stadiono rekonstrukciją. Tikrai reikalingas ir futbolo aikštynas, ir lengvosios atletikos treniruotės, nes kuo daugiau sportuosim, tuo bus geriau.


BlueYellow-baneris
 
TKV sakiai350
sms
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.